Óvja az egészségét rendszeres klímatisztítással!

2019 máj 8. | Technológia

Nagy szüksége van klímára a nyári hónapokban? Ez a berendezés nem csak kényelmesebbé teszi az utazást, hanem pozitív hatással bír a vezetés biztonságára is. Azonban fontos, hogy kiemelt figyelmet fordítson a klímatisztításra, hiszen ennek az elmulasztása egészségügyi kockázatot jelenthet.

A klímaberendezések ma már megtalálhatók szinte mindenhol. Az épületekben és a különböző típusú járművekben egyaránt szükség van rájuk. A nyári kánikulában nagy könnyebbséget jelent, ha használható ez a készülék az autójában, mivel klíma segítségével nem kell elviselnie a forróságot. Annak érdekében, hogy minden szempontból elégedett legyen, nem szabad megfeledkeznie a klímatisztításról. Gondolt már arra, hogy milyen veszélyekkel jár, ha elmulasztja?

A gombák és a baktériumok elszaporodhatnak a rendszer belső részeiben. Ezek a levegőbe, ezt követően pedig a szervezetbe jutnak,  melynek köszönhetően nehéz légzés, köhögési inger, és komolyabb légzőszervrendszeri betegségek alakulhatnak ki. Saját és utastársai egészsége sincs biztonságban, ha nem ügyel a rendszeres klímatisztításra. Évente minimum két alkalommal érdemes ezt megtenni. Egyszerű megfigyeléssel eldöntheti, hogy szükség van-e a feladat elvégzésére. Ha nehezebben veszi a levegőt, vagy zavaró szagokat érez az autóban, nem halogathatja a klímatisztítást.

Cégünk, az AR-GO Bt. szervizében nem csak a nagy gumigyártók termékeivel várjuk, hanem egyéb szolgáltatásokat is nyújtunk. Felkészülten, nagy tapasztalattal vállaljuk a klímatisztítást, ami elengedhetetlen feladat a meleg nyári hónapokat megelőzően. Ránk bízhatja a töltést, a javítást és a fertőtlenítést is, korszerű és megbízható eszközökkel dolgozunk. Tudjon meg többet szakembereink tevékenységéről a www.ar-go.hu internetes oldalunkon!

Gondoskodjon időben a klímatisztításról, hiszen ezen múlhat az egészsége! Tartsa rendben az autó belső terét, és működtesse probléma nélkül a klímát! Kérje a tanácsunkat, és bízza ránk a karbantartást! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-1-431-9407-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk az argoabroncs@t-email.hu címünkre!