Spóroljon az ablakszigetelés felújításával, és éljen komfortosabb környezetben!

2019 máj 14. | Technológia

Télen fűt sokat feleslegesen, nyáron pedig hamar felforrósodik az ingatlana? Szeretne a kiadásokon csökkenteni? A tavaszi, nyári hónapok igazán alkalmasak arra, hogy megoldja ezt a feladatot. Megtarthatja a régi nyílászárókat, és kiváló eredményt érhet el, ha az ablakszigetelés felújítása mellett dönt.

Sok bosszúságot okoz a meleg kiszökése és a nyári forróság is. A kellemetlenségek az elavult állapotú ablakok és ajtók, illetve a szigetelés elöregedése, hiánya miatt alakulnak ki. Az energiakiadások közül a legtöbbet biztos, hogy Ön is a fűtésre költi. A nyílászárók tokja és szárnya közötti hézagokon keresztül könnyen megszökik a meleg, és hamar kiáramlik a meleg levegő. Azonban kis befektetéssel jelentős megtakarítást eredményezhet. Lehetősége van a nyílászárók cseréjére, vagy meg is tarthatja a régi szerkezeteket. Az ablakszigetelés felújítása nem jár bontási munkálatokkal, és ehhez kapcsolódó költségekkel, ezért ez egy igen kedvező megoldás, ám fontos, hogy profikra bízza az ablakszigetelés felújítását. Nem csak a hézagok tömítetlenségéről szükséges gondoskodni, rossz minőségű üvegek esetén elengedhetetlen annak cseréje is.

Több mint 20 éve sikeresen működő családi vállalkozásunk megbízható megoldást nyújt a nyílászárók beépítése, karbantartása és az ablakszigetelés felújítása terén. Rejtett költségek nélkül, alapos felmérést követően látjuk el a ránk bízott feladatokat. A Mizse Masters Építőipari Kft. szakembereiként vállaljuk többek között az ablakszigetelés felújítását, üvegezéssel vagy anélkül is elvégezzük a munkálatokat. Amennyiben nincs szükség az üvegek cseréjére, gyorsan és pormentesen dolgozunk saját otthonában. Szerezzen bővebb információt cégünk tevékenységéről a www.mizsemasters.hu weboldalunkon!

Gondoskodjon a komfortosabb otthonról, és csökkentse a költségeit! Bízza ránk az ablakszigetelés felújítását, hogy elégedett legyen az eredménnyel! Egyeztessen velünk időpontot a helyszíni felmérésre a +36-30-9216-312-es telefonszámon vagy írjon nekünk a mizseilajos1@gmail.com e-mail címre!