Használja újra gond nélkül a készülékét, bízza profikra a kompresszor javítást!

2019 máj 28. | Technológia

Nélkülözhetetlen munkaeszköze a kompresszor? Hibásan működik a készüléke, és gyors megoldásra van szüksége? A legtöbb esetben érdemes a kompresszor javítása mellett dönteni, hiszen így megkímélheti magát az új berendezés vásárlásától.

Nagyon sok munkaterületen van szükség sűrített levegő előállítására. Erre a célra szolgál a kompresszor, melynek többféle típusa elérhető. A kompresszor szívó- és végnyomásától, illetve a beszívott levegő hőmérsékletétől függ a kompresszió munkája, ebből következik, hogy a megfelelő készülék kiválasztása előtt nélkülözhetetlen az alapos átgondolás. A magasabb hőmérsékletű sűrített levegő esetén intenzívebb hűtésre van szükség, ami többletenergiát jelent. Ezen kívül a kenőolaj gyorsabban elhasználódik, és emiatt jobb minőségű, drágább terméket kell vásárolnia. Minél nagyobb figyelmet fordít a beszívott levegő hőmérsékletére, annál inkább csökkentheti a felhasznált energiát. Fontos, hogy a célnak megfelelő teljesítményű és típusú kompresszort alkalmazzon, és ezt az előírások szerint használja. Más berendezésekhez hasonlóan előfordulhat meghibásodás, azonban ha ügyel a karbantartásra, a kompresszor javítására ritkán lesz szükség. A csavarok és a kompresszorolaj szintjének ellenőrzése, a levegőszűrő tisztántartása, a légtömlők állapotának vizsgálata elengedhetetlen feladatok. Bármilyen rendellenességet észlel, érdemes megbízható szervizt felkeresni.

Cégünk, a Kompresszor-Technika Kft. vállalja a meghibásodott kompresszor javítását! Korszerű és megbízható eszközökkel rendelkezünk, melyek lehetővé teszik a gyors és hatékony munkavégzést. Amennyiben szeretné a karbantartást profikra bízni, szintén érdemes hozzánk fordulnia. Tájékozódjon tevékenységünk részleteiről a www.kompresszor-technika.hu internetes oldalunkon!

Ne mondjon le a készülékéről meghibásodás esetén! Keressen fel bennünket, és bízzon meg minket a kompresszor javításával! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-52-411-911-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@kompresszor-technika.hu e-mail címünkre!