Javítson a víz minőségén vízenergetizáló kristálypálcával!

2019 máj 28. | Egészséges életmód

Mindent megtesz az egészség megőrzése érdekében? Esetleg problémái vannak, amiket szeretne minél előbb megoldani? A kristályok nagyon sokat segíthetnek abban, hogy kiegyensúlyozottan, egészségesen éljen. Ismerkedjen meg a vízenergetizáló kristálypálcával, amit bármikor használhat Ön is!

A víz nélkülözhetetlen mindenki életében. Az élet bölcsőjének is nevezik, hiszen az emberi magzatot víz védi, a test jelentős része vízből áll. Nem is gondolná, hogy milyen nagy hatással vannak a gondolatai és a szavai a víz szerkezetére! Rengeteg érdekességet tudhat meg a víz csodálatos hatásairól, ha elegendő időt tölt az informálódással. A jótékony  kristályok képesek arra, hogy változtassanak a víz minőségén. Minél kevesebb oldott anyagot tartalmaz a víz, annál könnyebben veszi át a kristályok által küldött információkat. Jó, ha tudja, hogy a magas nyomás miatt a vezetékes víz és a műanyag palackos víz nem alkalmas kristályvíz készítésére. Ha még nem ismerkedett meg a vízenergetizáló kristálypálcával, itt az ideje!

Ez a természetes ásványokkal töltött üvegpálca lehetővé teszi az ivóvíz minőségének javítását. A vízenergetizáló kristálypálcának köszönhetően nem csak külsőleg gyakorolhat pozitív hatást a szervezetére, mint például a ásványékszerek viselése során. A vízenergetizáló kristálypálca jótékonyan hat a naponta fogyasztott vízre, és bátran használhatja a fürdővíz, a borogatás, a kedvencek itatása, a növények locsolása alkalmával is. Lehetősége van nagyobb mennyiségű víz energetizálására is, azonban fontos, hogy üvegben tárolja, ne műanyag palackban. A kristályok nem szűrik ki a káros anyagokat, ezért tanácsos a vízenergetizáló kristálypálca alkalmazását megelőzően víztisztító berendezést használni. Érdemes részletesen olvasni a kristályok tulajdonságairól, így megtudhatja, hogy mely kövek milyen probléma megoldásában segíthetnek.

Tisztított és programozott, a célnak megfelelő kristályokkal töltött vízenergetizáló kristálypálcák közül rendelheti meg az Ön számára megfelelő terméket a MyKriszta webáruházból! Látogasson el a www.asvanyekszerbolt.hu internetes oldalunkra, és ismerje meg termékeinket!

Fogyasszon pozitív energiával teli, finom vizet! Használja ki Ön is a vízenergetizáló kristálypálcák előnyeit, és éljen egészségesebben! Kérdezzen bátran a 06-30-517-7461-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk a mykriszta@gmail.com e-mail címünkre!