Töltődjön fel, és feledkezzen meg a hétköznapi gondokról sétahajózáson!

2019 máj 28. | Pihenés

Alig jut ideje a kikapcsolódásra? Régóta szeretne a Balatonon hajózni, de mindig csak halogatja? A következő hónapok ideálisak arra, hogy sétahajózáson vegyen részt. Párjával, családjával, barátaival, vagy akár munkatársaival is érkezhet a helyszínre, és megvalósíthatja álmait.

Ha Balaton, akkor hajózás! Az ország egyik legszebb része a Balaton, és a körülötte található települések. Páratlan élményben lehet része, ha sétahajózás keretein belül tölt időt a magyar tengeren, kora tavasztól késő őszig bármikor érdemes ezt a nagyszerű lehetőséget kihasználni. A sétahajózás során megcsodálhatja a Balatont, és a part menti látnivalókat is. Egyéni stílusa és igényei szerint választhat időpontot. Részesülhet vérpezsdítő kalandban, vagy jelentkezhet romantikus hangulatú naplemente sétahajózásra. A legtöbb ember csak a főszezonban látogat el a Balatonra, pedig az előszezon idején is élvezetes a balatoni kirándulás. Érdemes minél hamarabb kitűzni a tökéletes időpontot, amikor maga mögött hagyhatja a stresszes hétköznapokat.

Ha különleges ajándékkal szeretne kedveskedni valakinek, szintén jó ötlet a hajózást választani. Sétahajózásra beváltható ajándékkártyával nagy meglepetést okozhat, és egyedülálló élményt szerezhet az ünnepeltnek. Ezzel biztosíthatja a felhőtlen szórakozást, amit egyedül vagy másokkal megosztva élhet át a kártya tulajdonosa.

A Skipper Yacht munkatársaiként igyekszünk minden egyedi kérésének eleget tenni. Családjával, barátaival, vagy munkatársaival is igénybe veheti színvonalas szolgáltatásunkat. Lehetősége van sétahajózásra jelentkezni, de részt vehet vitorlás tanfolyamon, és szervezheti hozzánk a csapatépítő programokat is. Tudjon meg többet tevékenységünkről www.skipperyacht.hu weboldalunkon!

Legyen része felejthetetlen élményben vitorlásunk fedélzetén, gazdagodjon szép pillanatokkal sétahajózáson a Balatonon! Érdeklődjön szolgáltatásunkkal kapcsolatban, és egyeztessen velünk időpontot a 06-30-910-7610-es telefonszámunkon, vagy üzenjen nekünk az info@skipperyacht.hu e-mail címünkre!