Feliratozzon nyomtatható öntapadó etikett címkékkel!

2019 máj 29. | Üzlet

Hallott már a nyomtatható öntapadó etikett címkékről? Ha még nem, akkor is biztos, hogy ismeri ezeket, csak más néven. Matrica vagy levonó néven jobban ismertek ezek a termékek. Bárhogy nevezi őket, a különböző felületek feliratozására alkalmas nyomtatható öntapadó etikett címkék nem okozhatnak csalódást!

A gyártás során, a raktárakban és a szállítást megelőzően is nélkülözhetetlen a termékek pontos információkkal való ellátása. A megnevezésüket, az összetevőket, a lejárati időt és számos egyéb tudnivalót láthatóvá kell tenni. Erre a célra szolgálnak a nyomtatható öntapadó etikett címkék. Nem biztos, hogy ezen a néven ismeri a termékeket, hiszen sokkal gyakrabban használt a címke, a matrica, a levonó, vagy éppen a vignetta elnevezés.

Ha elege van abból, hogy a külső hatások miatt nem számíthat a matricák tartósságára, érdemes azokkal a kiváló minőségű, nyomtatható öntapadó etikett címkékkel megismerkedni, melyek ellenállnak az időjárási viszontagságoknak, univerzálisan felhasználhatók, és könnyedén feliratozhatók. Különböző méretű, kiváló minőségű öntapadó matricák közül választhat, mint például az Avery, a TopStick, a Herma és hasonló etikettek. Ezek a levonók lehetővé teszik a problémamentes nyomtatást, és megbízható, tartós tapadást biztosítanak. Teljes mértékben elégedett lehet az áruk megjelenésével, nem adódhat gondja a feliratok időtállóságával, és gyorsan, egyszerűen teljesítheti a feladatát.

Univerzális, bármilyen felületre felhelyezhető öntapadó matricákkal várjuk cégünk, a Micro-trend Bt. webáruházában! Kiváló nyomtatási eredményt érhet el, ha a nálunk kapható levonókat használja fel. Széles méretválasztékkal, oldószermentes ragasztóanyaggal készült etiketteket kínálunk, amelyek hasznosak az élet számos területén. Szerezzen részletes információt a különféle nyomtatható öntapadó etikett címkékről www.micro-trend.hu weboldalunkon!

Legyen igényes a munkájára, lássa el a termékeket jól látható, tartós öntapadó matricákkal! Használjon kiváló minőségű, sokoldalúan felhasználható, nyomtatható öntapadó etikett címékeket! Bátran tegye fel kérdéseit elérhetőségeink egyikén, hívjon minket a 06-1-369-0622-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@micro-trend.hu e-mail címünkre!