Hagyja maga mögött a fárasztó hétköznapokat, pihenjen hegyvidéki szálláson!

2019 máj 30. | Pihenés

Nagyon sok munka várja, és alig van ideje pihenni? Úgy érzi, itt az ideje, hogy kikapcsolódjon? Ha olyan helyet keres, ahol teljesen megfeledkezhet a problémákról, és szeretne különleges környezetben eltölteni néhány napot, érdemes akciós csomagajánlat kiválasztásával hegyvidéki szállást foglalni!

Magyarországon rengeteg csodaszép települést és számos látnivalót tekinthet meg. Sajnos a kevés szabadidő miatt nem mindenki engedheti meg magának, hogy rendszeresen utazzon, és felfedezze a szebbnél-szebb vidékeket. Nyáron nem csak a vízpartokra érdemes ellátogatni, hanem kiváló ötlet nyugodt, hegyvidéki települést felkeresni. Hegyvidéki szálláson kiválóan érezheti magát, feltöltődhet, friss levegőn sétálhat, és kényelmes hotelben pihenhet. Kedvezményes csomagajánlatok várják, amelyek közül biztos, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet.

Az ország bármely pontjáról könnyen megközelíthető helyen, kellemes környezetben pihenheti ki a fáradalmakat, ha a mátrai Anna Hotelt választja. Hegyvidéki szállásunkon megfeledkezhet minden problémáról, nagyszerűen érezheti magát az igényesen kialakított szobák valamelyikében. Többféle akciós csomagajánlattal kedveskedünk, melyek közül érdemes időben választani. „Hurrá Nyaralunk” ajánlatunkat már június elejétől igénybe veheti! Csomagunk két felnőtt személy részére szól, és Ön dönti el, hány éjszakát szeretnének nálunk tölteni. Reggelente bőséges büféreggelivel, esténként pedig választékos félpanziós vacsorával várjuk vendégeinket. Az étkezésen kívül beletartozik a meghirdetett árba a kényelmes, jól felszerelt, erkélyes szoba, a wellness részleg korlátlan használata, és a díjmentes parkolás is. Minden szempontból elégedett lehet, jól érezheti magát, megfeledkezhet rengeteg feladatáról és feltöltődhet energiával. Nem érdemes sokáig várni, hiszen kiváló hegyvidéki szállásunkon folyamatosan fogynak a szabad helyek. Informálódjon az általunk nyújtott lehetőségekről a www.anna-hotel.hu weboldalunkon!

Foglaljon minél előbb szobát a hegyvidéki szállásunkon! Használja ki az akciós csomagajánlatunk előnyeit, és pihenjen kedvező áron! Bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket bizalommal a 06-37-630-835-ös telefonszámunkon vagy küldjön nekünk e-mailt az info@anna-hotel.hu címünkre!