Szüntesse meg a huzatot megbízható ablakszigeteléssel!

2019 jún 12. | Technológia

Hosszú távú megoldást keres a huzat ellen? Nagyon sokat fizetett a fűtésre, és szeretne a költségeken csökkenteni a következő télen? Érdemes az ablakszigetelés mellett dönteni, hiszen gyorsan visszahozza az árát!

Egyre gyakrabban esik szó a szigetelésről, hiszen az épület komfortos kialakításában nagy szerepet játszik ez az eljárás. A kellemes nyári hónapokban Ön is hajlamos lehet arra, hogy megfeledkezik a korábbi kellemetlenségekről, melyeket az ablakszigetelés hiánya okozott. Gyorsan telik az idő, és hamar itt lesz a zord tél, amikor újra szembe kell néznie a negatív hatásokkal. Annak érdekében, hogy ne adódjon több problémája, fontos, hogy minél hamarabb sor kerüljön az ablakszigetelésre. Nem kell nagy átalakítási munkálatokra gondolnia, ugyanis leehetősége van svéd bemarásos módszer alkalmazására. Ennek lényege, hogy kitöltheti a nyíló és a tok közötti réseket, amivel magakadályozhatja a hideg és a meleg levegő cseréjét. Néhány óra alatt elvégezhető a munka, és a huzatmentesítésen kívül más előnyt is élvezhet. Jelentős mértékben csökkentheti a beszűrődő zajokat, és megszüntetheti a port a nyílászáróknál. Lényeges, hogy profikra bízza az ablakszigetelést, mivel csak így érhet el hosszú időn keresztül tartós eredményt.

Nyílászárók szigetelésével foglalkozó csapatunk korszerű módszerek alkalmazásával, felkészülten vállalja az ablakokkal és ajtókkal kapcsolatos teendők ellátását. Ránk bízhatja az ablakszigetelést, amit ingyenes állapotfelmérést követően végzünk el. A legtöbb esetben korszerű, svéd marásos technológiát alkalmazunk. Hamar megszabadulhat a huzat és kellemetlen hőmérséklet okozta gondoktól, ha felkeres bennünket. Bővebb információért látogasson el a www.ablakajtoszigeteles.hu weboldalunkra!

Gondoskodjon az alacsonyabb fűtésszámláról, és éljen kényelmesebben, komfortosabb környezetben! Forduljon hozzánk bizalommal, hogy minél hamarabb sor kerüljön az ablakszigetelésre! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-70-945-1084-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a balogh73ablak@gmail.com e-mail címünkre!