Miben különböznek a mezőgazdasági ékszíjak az ipari ékszíjaktól?

2019 jún 25. | Technológia

Az ékszíjak kiemelt szerepet töltenek be a különböző gépek működtetése során. Fontos, hogy tudja: az ipari és a mezőgazdasági ékszíjak egymástól eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek. Több szempontból különböznek, ezért lényeges, hogy mindig a megfelelő típust válassza, ha cserére van szükség.

A mezőgazdasági járművek és gépek szerkezete viszonylag egyszerű, mégis többféle szíjra van szükség a működtetésükhöz. Az ékszíjak ismertek minden ember számára, azonban azt nem mindenki tudja, hogy számos típus áll rendelkezésre. Az ipari ékszíjak jellemzői jelentősen eltérnek a mezőgazdasági ékszíjaktól, mivel az utóbbiak strapabíróbbak, hiszen nagyobb terhelésnek vannak kitéve, mivel szélsőséges körülmények között használják őket.

A különböző mezőgazdasági ékszíjak rendkívül fontosak többek között a kombájnok, az arató- és cséplőgépek esetében. Nagyon fontos, hogy kiváló minőségű, megfelelő típusú mezőgazdasági ékszíjat válasszon, ugyanis csak így tehet eleget a speciális igényeknek. Ha nem biztos benne, hogy pontosan milyen méretű ékszíjra van szükség a probléma nélküli üzemeltetéshez, kérje szakember segítségét! Érdemes megfontoltan dönteni, mivel így megkímélheti magát a felesleges költségektől.

Cégünk, a Tagex Hungária Kft. széles kínálattal várja és hasznos tanácsokkal segíti a munkáját. Nálunk könnyedén hozzájuthat a megfelelő mezőgazdasági ékszíjhoz. Tudjuk, hogy a legtöbb esetben megerősített eszközökre van szükség a nagyobb igénybevétel miatt, ennek megfelelően speciális kialakítású mezőgazdasági ékszíjakat kínálunk, amelyek teljes mértékben megfelelnek az elvárásoknak. Olvasson részletesen a nálunk kapható termékekről a www.tagex.hu címen elérhető weboldalunkon!

Tájékozódjon körültekintően, amikor az ékszíj beszerzésére kerül sor! Válasszon olyan típust, ami a legtökéletesebb az adott gépbe! Kérje a segítségünket és tegye fel kérdéseit a 06-74-413-429-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a tagex@tagex.hu e-mail címünkre!