Oldja meg egyszerűen a motorgumi szerelést!

2019 jún 25. | Technológia

Itt az ideje, hogy lecserélje a kopott motorgumikat? Szeretne megbízható termékhez jutni, amivel balesetmentesen közlekedhet? A legjobb, ha olyan szolgáltatót választ, ahol felkészülten vállalják a motorgumi szerelést is.

A gumik a gépjárművekhez hasonlóan a motorkerékpárok felépítésében is kiemelt szerepet töltenek be. Bizonyos idő után nélkülözhetetlen az új, kifogástalan állapotú motorgumik felszerelése, és sajnos előfordulhat az is, hogy defekt miatt kerül sor a feladat elvégzésére. A motorgumi szerelés azonban nem hasonlítható az autógumik cseréjéhez. Az emeléshez létfontosságú a speciális kialakítású első, illetve hátsó emelő és az adapter. Nagyon fontos, hogy biztonságosan válassza el a talajtól a kerekeket. A felnik alapos átvizsgálása, a gumiszelepek cseréje, a tömlők, a fékbetétek, a féktárcsák és a hajtási rendszer állapotának ellenőrzése mind elengedhetetlen, hiszen csak akkor indulhat el biztonságos körülmények között, ha ezek mind rendben vannak. A motorgumi szerelés összetett feladat, nagy odafigyelésre és elég időre van szükség. A motorkerékpár típusától függ, hogy pontosan mennyi időt igényel a motorgumi szerelés. Profi szakemberek segítségével rövid időn belül megoldható, de nem szabad megfeledkeznie az előre egyeztetett időpont megbeszéléséről.

Ha motorgumi szerelésre van szükség, érdemes cégünkhöz, a Kék Hold S.E. Kft.-hez fordulni. Jól felszerelt műhelyben várjuk, ahol minden korszerű szerszámmal és berendezéssel rendelkezünk. Bármilyen típusú motorgumik vásárlását tervezi, nálunk megtalálhatja a legmegfelelőbbet. Egyszerűen és gyorsan intézheti a beszerzést, a javítást, a szervizelést, ezért megéri minket felkeresni. Tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.kekhold.hu internetes oldalunkon!

Legyen biztos abban, hogy kiváló minőségű motorgumik kerülnek a közlekedési eszközére! Ha motorgumi szerelésre van szükség, forduljon hozzánk bizalommal! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-1-2404878-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@kekhold.hu e-mail címünkre!