Legyen stresszmentes, kiegyensúlyozott élete az autogén tréning segítségével!

2019 jún 26. | Egészséges életmód

Nehezen piheni ki magát a tartósan fennálló stressz miatt? Nyomasztó gondolatai vannak, nem tud jól aludni, és egyre több a problémája emiatt? Fontos, hogy megfelelően kezelje a stresszhelyzeteket, ugyanis csak így változtathat ezen az állapoton; ebben van segítségére az autogén tréning, ami erősíti a test öngyógyító mechanizmusait.

Ha a stressz szót hallja, nagy valószínűséggel Ön is negatív érzésre gondol. Jó, ha tudja, hogy a stresszreakció nem káros, csupán felkészíti a szervezetet a kihívásra. Sajnos gyakran előfordul, hogy ez a jelenség sokszor van jelen, a legtöbb esetben pedig tartósan fennáll. Ha az Ön számára is ismerős ez az állapot, tudja, hogy nehéz a nyomasztó gondolatoktól megszabadulni, nem biztos, hogy végig tudja aludni az éjszakát, és gondot jelent a feszültség csökkentése. Autogén tréningen megtanulhatja ezt a helyzetet megfelelően kezelni. Az autogén tréning teljesen független a spiritualitástól és a vallástól. A módszer hatékony alkalmazásával olyan erőforrásokat szabadíthat fel, amelyek segítik a stressz leküzdésében. Az autogén tréning könnyen megtanulható, később bármilyen körülmények között gyakorolható, felfrissülést és gyorsabb regenerációt okoz.

Sólyom-Tóth Tamás vagyok, klinikai szakpszichológusként tevékenykedem Dorogon, és speciális módszereket alkalmazok a problémák megszüntetése érdekében. Bátran fordulhat hozzám a problémájával, és én igyekszem mindent megtenni azért, hogy túljusson a nehéz helyzeten. Többek között autogén tréninggel várom, amely során megtanulhatja helyesen kezelni a stresszhelyzeteket. Szerezzen bővebb információt az általam nyújtott lehetőségekről a www.pszicho-menta.hu internetes oldalon!

Változtasson az életén, legyen egészségesebb, boldogabb és kiegyensúlyozottabb! Ismerkedjen meg Ön is az autogén tréning hatékony módszerével, és szüntesse meg a negatív állapotot! Vegye fel velem a kapcsolatot a 06-30-2917318-as telefonszámon, vagy írjon üzenetet a solyomttamas@yahoo.com e-mail címre!