Pihenjen gyerekbarát szállodában, Pécsen!

2019 jún 26. | Pihenés

Nagyon sokat dolgozott az elmúlt hónapokban, és úgy érzi, hogy szüksége van a pihenésre? Szeretne a családjával együtt utazni, de nem mindenhol fogadják szívesen a gyerekeket? Látogasson el Pécsre, ahol rengeteg látnivaló várja, és könnyen találhat gyerekbarát szállodát is!

Bizonyos időszakonként eljön az a pillanat, amikor már nagy szükség van a feltöltődésre. A sok munka, a rengeteg egyéb teendő, és az ezzel járó stressz miatt elengedhetetlen, hogy időt szakítson a pihenésre. Az országban nagyon szép városok, különféle látnivalók és színes programok várják, bárhova utazik. Az óvodai és iskolai szünet már megkezdődött, így a gyermekéről sem feledkezhet meg. Nem jelenthet gondot, ha a kicsivel együtt szeretne kikapcsolódni, ugyanis találhat olyan települést, ahol gyerekbarát szálloda épült. Kiváló ötlet Pécsre látogatni, ahol mindenki megtalálhatja a számára kedvező lehetőségeket. Egy gyerekbarát szállodában semmiben sem szenvedhet hiányt a családja. Ahol örömmel látják a kicsiket, ott minden olyan használati tárgy a rendelkezésére áll, amire szükség lehet az üdülés során, így nem csak Ön, hanem a családtagok is kipihenhetik magukat, és feltöltődve indulhatnak haza.

Családias hangulatú, frekventált helyen található, jól felszerelt szobában pihenhet a párjával és gyermekével együtt, ha ellátogat a Ri-Kó Pécs Kft. gyerekbarát szállodájába, a Hotel Diánába. Pécs belvárosában feledkezhet meg a fárasztó hétköznapokról. Többféle szobával, lakosztállyal és apartmannal várjuk, amelyek közül egyéni igénye szerint választhat. Tájékozódjon az árakról, és tudjon meg többet igényesen kialakított, gyerekbarát szállodánkról a www.hoteldiana.hu weboldalunkon!

Ne halogassa tovább az utazást! Foglaljon szobát pécsi gyerekbarát szállodánkban! Használja ki az általunk nyújtott lehetőséget, és kapcsolódjon ki a családjával együtt! Érdeklődjön a szabad helyekről, és tegye fel egyéb kérdéseit is a 06-72-333-373-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@hoteldiana.hu e-mail címünkre!