Tegye vidámabbá és izgalmasabbá a mindennapokat gombkivarrókkal!

2019 jún 26. | Szociális élet

Szeretne valami újat és érdekeset tanítani a gyermekének, vagy az unokájának? Régebben örömmel varrt fel gombokat, de már nem emlékszik, pontosan hogyan csinálta? A gombkivarró mindkét esetben kiváló ötlet!

A mindennapi életben nélkülözhetetlenek a gombok. Szinte az összes ruhán találkozhat kisebb vagy nagyobb méretű darabokkal. Sajnos bármikor előfordulhat, hogy egy-egy darab leszakad, amelyeket gyorsan vissza kell varrni, vagy helyettesítheti őket egy másikkal. A váratlan és kellemetlen helyzetekben jó, ha mindenki tudja, hogyan oldja meg a gombfelvarrást; erre a célra szolgál a gombkivarró készlet, amit 10-80 éves korig bárki használhat. A gombkivarró vidám állatos mintákkal ellátott, készségfejlesztő játék, amit szülőként és nagyszülőként is érdemes kézbe venni. Jól szórakozhat a gyermekekkel együtt, és hasznosan töltheti az időt, ha gombkivarró segítségével gyakorolja a gombfelvarrást. A játék lényege, hogy a dobozon található képet jól meg kell jegyezni, majd emlékezetből, a kép alapján ki kell rakni. Miután kész a kép, felvarrhatja a színes gombokat egy táskára, egy ruhadarabra, vagy máshova, ahol éppen szükség van rá. Nagy mosolyt csalhat a kicsik arcára, ha ezzel a módszerrel tanítja meg nekik a gombfelvarrást.

Nagyszerű termékekkel várjuk a VÉDÉPÉ Kft. Gombudvar webáruházában. Kiemelt figyelmet fordítunk az izgalmas, készségfejlesztő játékokra, hiszen ezeknek köszönhetően a kicsik és a nagyok is jól érezhetik magukat. Kiválóan szórakozhat, és közben felelevenítheti a gombfelvarrást, ha beszerzi a Kreatív Gombkivarró Puzzle-t. Tudjon meg többet erről az új készségfejlesztő játékról, és tekintse meg folyamatosan bővülő választékunkat a www.gombudvar.hu weboldalunkon!

Kapcsolódjon ki és tanuljon vidáman a gombkivarró használata során! Mutasson újat a kicsiknek, és gyakorolja Ön is a gombfelvarrást! Rendelje meg tőlünk ezt a készségfejlesztő játékot! Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk a 06-1-318-3326-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a gombudvar@vedepe.hu e-mail címünkre!