Magas belmagasság? Használjon bővíthető raklapos állványrendszereket!

2019 jún 27. | Üzlet

Gyakran előfordul, hogy nem találja, amire éppen szüksége van a raktárból? Esetleg most tervezi a berendezést, és szeretne minél jobb eredményre jutni? Bármekkora helyiségről van szó, nagyon sokat számít a tárolásra alkalmas eszközök típusa. Magas belmagasság esetén kiváló ötlet a raklapos állványrendszer elhelyezése, ami lehetővé teszi a praktikus, esztétikus, átlátható raktározást.

A vállalati logisztikai rendszer egyik nélkülözhetetlen része a raktár, ahol lehetőség van az áruk mennyiségének és minőségének veszteség nélküli megőrzésére. Minél több termék elhelyezését kell megoldani, annál inkább szükség van a praktikus tárolásra. Erre a célra szolgál a raklapos állványrendszer, ami magas belmagasság esetén is nagyszerű megoldást nyújt. Számos pozitív tulajdonság sorolható fel, amelyek a raklapos állványrendszer mellett szólnak, mint például a következők:

  • Sokoldalú
  • Nagy teherbírású
  • Könnyen átalakítható
  • Lehetővé teszi a termékek gazdaságos tárolását
  • Többféle tárolóeszközben tartott áruk elhelyezésére alkalmas
  • Egyéni igény szerint igazítható a magasság, a hossz, a mélység

 

A raklapos állványrendszer bármikor bővíthető rugalmasságának köszönhetően. Egyszerűen és biztonságosan használhatja a hagyományos targoncával, illetve más raktári gépekkel is.

Magas színvonalú kiszolgálással, a legjobb árakkal, kiváló minőségű raktári elemekkel várjuk cégünknél, a Vasszer Raktártechnika Kft.-nél. Egyéni igényei és a raktár adottságai szerint válaszhatja ki a megfelelő raklapos állványrendszert. Időtálló, strapabíró, könnyen bővíthető termékeket kínálunk, amelyek a legmagasabb minőséget képviselik. Tájékozódjon a nálunk beszerezhető gyártmányokról a www.vasszer.hu internetes oldalunkon!

Oldja meg az áruk elhelyezését gazdaságosan, egyszerűen és hatékonyan, használjon raklapos állványrendszert! Bátran kérje a segítségünket annak érdekében, hogy tökéletes legyen a raktári berendezése! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-32-512-600-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a vasszer@vasszer.hu e-mail címünkre!