Használjon kiváló minőségű légtechnikai idomokat a légcsatorna hálózat kiépítéséhez!

2019 jún 28. | Technológia

Szellőzéstechnikai rendszer kiépítését végzi, és igyekszik a lehető legjobb eredményt elérni? A légcsatorna hálózat különböző elemekből áll, nagyon fontos, hogy minden egyes rész kiváló minőségű legyen, és jól illeszkedjenek egymáshoz. Ebben segítenek a légtechnikai idomok, melyeknek több típusa áll rendelkezésére.

A különböző légcsatorna elemek mérete eltérő, és több tényezőtől függ, hogy pontosan melyiket érdemes használni. Fontos, hogy figyelembe vegye, mekkora a szállítandó levegő mennyisége, a megengedett maximális légsebesség és a nyomásveszteség. Kiemelt szerepük van a légtechnikai idomoknak, amelyek kiválasztásánál célszerű ügyelni arra, hogy 8 m/sec érték alatt maradjon a légsebesség. Ez a zajszint miatt lényeges, hiszen egyáltalán nem mindegy, mennyire észlelhető a szellőzéstechnikai rendszer működése.

Beszerezhetők négyzet és kör keresztmetszetű légtechnikai idomok, amelyek különböző esetekben használatosak. A négyszög keresztmetszetű légcsatornák és légtechnikai idomok leginkább a semleges levegő szállítására alkalmasak, a kör keresztmetszetű termékek pedig az elszívók, a szellőzők, a légkondicionálók beépítése alkalmával nyújtanak nagy segítséget.

Légtechnikai idomok széles kínálatával várja cégünk, a Hungaro Air Matik Kft.! Korszerű és megbízható megoldásokat nyújtunk a szellőzéstechnika területén, nálunk mindent megtalálhat egy helyen, amire szüksége lehet a kiváló minőségű, jól működő hálózatok kialakításához. Többféle légtechnikai idom áll rendelkezésére, amelyek közül könnyen kiválaszthatja a célnak megfelelő típust. Látogasson el a www.hungaroairmatik.hu internetes oldalunkra, és informálódjon részletesen a termékekről!

Oldja meg az Önre bízott feladatokat gördülékenyen, hatékonyan és minél gyorsabban! Használjon kifogástalan légtechnikai idomokat, hogy semmilyen gond ne legyen a szellőzéstechnikai rendszer működtetésével! Keressen bennünket bizalommal a 06-30-863-5801-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@hungaroairmatik.hu e-mail címünkre!