Gyors és megbízható lakossági költöztetés? Bármikor megoldható!

2019 júl 3. | Szociális élet

Minél hamarabb el kell költöznie, és még nem tudja, hogyan oldja meg az értékek fuvarozását? Nincs elegendő csomagoló anyaga, és a bútorok szétszereléséhez is segítségre van szüksége? Lehetősége van profi csapat munkáját igénybe venni, akik a hét bármely napján, akár éjszaka is vállalják a lakossági költöztetést.

Ha már költözött, tisztában van azzal, milyen körülményes folyamatról van szó. Ha pedig most készül erre először, érdemes minél több információt gyűjtenie arról, hogyan végezheti gördülékenyen a feladatokat. Nagyon sokat számít a használati tárgyak gondos összepakolása: érdemes a felesleges eszközöktől megszabadulni, hiszen így sok időt és pénzt is spórolhat a szállítás során. A lakossági költöztetés egyáltalán nem könnyű feladat, mivel az értékek csomagolása, mozgatása és fuvarozása során is ügyelni kell az épségükre. Minél több tárgy szállítására van szükség, annál tovább tart a lakossági költöztetés. Ám megbízható csapat segítségével rövidebb idő alatt oldhatja meg az értékek sérülésmentes szállítását. Előfordulhat, hogy csak hétvégén vagy éjszaka tud költözni, ami szintén nem jelenthet problémát, ha erre felkészült szolgáltatót választ, szemben azzal, ha például egy barát segítségét kéri.

Cégünk, a 12-es Teher Bt. hatékony és megbízható segítséget nyújt! Kiállási díj nélkül vállaljuk a lakossági költöztetést Budapesten, és minden ügyfelünknek félóránként számítjuk a munkadíjat három óra elteltével. Ha nincs megfelelő mennyiségű csomagoló doboza, mi ezeket is biztosítjuk, amennyiben ránk bízza a ki- és becsomagolást. Informálódjon cégünk szolgáltatásáról a www.12-esteher.hu internetes oldalunkon!

Költözzön egyszerűen, gyorsan és bármikor, amikor elég ideje van rá! Kérje a mi segítségünket, hiszen profi csapattal végezzük a lakossági költöztetést! Egyeztessen időpontot velünk, és tegye fel kérdéseit bátran a 06-20-454-6002-es telefonszámunkon, vagy érdeklődjön a 12esteher@gmail.com e-mail címünkön! A lakossági költöztetés egyszerűen, gyorsan és költséghatékonyan megoldható, csupán jó szervezésre van szükség!