Gondoskodjon az egészségéről klíma karbantartással!

2019 júl 26. | Technológia

El sem tudja képzelni az életét légkondicionáló nélkül, hiszen ennek köszönhetően érezheti jól magát a nagy melegben is? Tisztában van azzal, hogy ellenőrizni kell a készülék állapotát, és elengedhetetlen a rendszeres tisztítása? Fontos, hogy bizonyos időközönként sor kerüljön a klíma karbantartására, ugyanis e nélkül csökkenhet a berendezés élettartama, és veszélyezteti a saját egészségét.

A tikkasztó nyári melegben nehezen elképzelhető, hogy az épületek belső helyiségeiben klíma használata nélkül tartózkodjon. Ez a nagyszerű készülék szinte már egyetlen otthonból, irodából és üzlethelyiségből sem hiányozhat. Lehet, hogy Ön is azt gondolja, elég beszerezni, majd probléma nélkül üzemeltetheti. Ez azonban nem így van, ugyanis nélkülözhetetlen a klíma karbantartás. Ha szeretné az egészségét megőrizni, a magas villanyszámlákat elkerülni, és minél tovább gond nélkül működtetni a készüléket, nem maradhat el a klíma karbantartás. A berendezés rengeteg baktériumot szív magába, amiket megszűr a rendszer. Ezeket rendszeresen el kell távolítani, különben elszaporodhatnak gombák, ami mindenki egészségére károsan hat, valamint eltömődhetnek a szűrők, ami többletfogyasztáshoz vezethet. Tehát nem éri meg a klíma karbantartást elhanyagolni!

Sok éves tapasztalattal, korszerű eszközökkel végezzük a klíma karbantartást a Horváth Klíma munkatársaiként! Versenyképes áron dolgozunk, igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül ellátni a ránk bízott teendőket. Profi csapatunkkal segítséget nyújtunk abban, hogy biztonságosan, hosszú éveken keresztül tudja a légkondicionálót használni. Hasznos tanácsokat adunk annak érdekében, hogy megfelelően tudja a készüléket üzemeltetni. Jusson bővebb információhoz tevékenységünkkel kapcsolatban a www.horvathklima.hu weboldalunkon!

Növelje a légkondicionáló élettartamát, és őrizze meg saját, illetve a környezetében tartózkodó emberek egészségét! Ne feledkezzen meg a klíma karbantartásról! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb sor kerüljön a feladat elvégzésére! Hívjon bennünket a 06-1-794-7302-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a horvath.tamas@horvathklima.hu e-mail címünkre!