Érje utol diáktársait hatékony matematika korrepetálással!

2019 aug 7. | Szociális élet

Már most tart attól, hogy nehéz lesz az évkezdés, hiszen nem sikerült jól az előző év zárása? Sok problémája van a matek feladatok megoldásával, és tart attól, hogy ezután még nagyobb gondja lesz a vizsgák során? Ha tapasztalt, megbízható magántanárt keres fel, aki a tudásszintje szerint, hatékony módszerek alkalmazásával tartja a matematika korrepetálást, hamar behozhatja a lemaradását!

A felsőfokú tanulmányok során rengeteg akadály nehezíti minden tanuló életét. Biztos, hogy Önnek is adódtak már problémái, és még ki tudja, hány feladat megoldása okoz majd nehézséget. Mindenkinek más az erőssége, így az egyes tantárgyak követelményeit valaki könnyebben, valaki nehezebben teljesíti. A matek órákon olyan elméleti és gyakorlati tudásra van szükség, ami nem sajátítható el egyszerűen. Önnek is gondot okoz a példák megoldása, vagy nem érti az elméleti részt? Matematika korrepetáláson választ kaphat a felmerülő kérdéseire, ha a tanórákon nem találja érthetőnek a magyarázatokat. Bármely évfolyam tanulója, fontos, hogy ne halogassa a hiányosságok pótlását. Matematika korrepetáláson egyénre szabott segítséget kaphat, és hamar megoldhatja azokat a feladatokat, amelyek más környezetben nem sikerültek. Már csak néhány hét, és itt van az év eleje! Érdemes még a nyár végén bepótolni az elmaradást, ha pedig évközben lesz problémája, szintén jelentkezzen minél előbb matematika korrepetálásra!

Szakmai rátermettséggel, egyedülálló módszerekkel vállalom a felkészítést matekból és fizikából. Nagyfokú hatékonysággal, a saját tudásszintjéhez mérten tartom az órákat, így el tudom érni, hogy egyre jobb eredményekkel zárja a vizsgákat, illetve természetesen szívesen segítek az év közben adódó problémák megoldásában is. Tudjon meg többet tevékenységemről a www.lipovszky-matek-fizika.hu weboldalon!

Ne hagyja, hogy még több hiányossága legyen! Hozza be a lemaradását egyszerűen és gyorsan, az én segítségemmel! Jelentkezzen hozzám matematika korrepetálásra, és mindent megteszek annak érdekében, hogy sokkal jobb eredményeket érjen el! Érdeklődjön a 06-70-532-4476-os telefonszámon, vagy küldjön üzenetet a magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu e-mail címre!