Miért éri meg a nemesacél korlátokat alkalmazni?

2019 szept 27. | Technológia

Ingatlan építését tervezi, vagy már a kivitelezés végén jár? Lépcsők, erkélyek vagy teraszok kialakítására kerül sor? Fontos szempont a biztonság megteremtése, ezért nem maradhat el a korlátok elhelyezése!

A modern építészetben nagy szerepük van az acélszerkezeteknek. A lépcsők és az erkélyek kialakításánál nélkülözhetetlenek a nemesacél korlátok, amelyek a funkcionalitásukon túl az épület díszeiként is remekül megállják a helyüket. A nemesacél korlátok biztonságot nyújtanak számos különféle területen. A nemesacél a legellenállóbb anyagok közé tartozik, felülete jelentősen kopásállóbb, mint az alumíniumé, ezért bátran elhelyezhető bármilyen környezetben. A nemesacél korlátok tartósak, szépek, és némi karbantartással elkerülhető, hogy rozsdásodjanak.

Több részből állnak a nemesacél korlátok, mint például a korlátoszlop, a végzáró vagy a távtartó. Fontos, hogy ezek kapcsolódási pontjai megfelelően legyenek rögzítve, és ezeken a részeken főként érdemes a tisztításra ügyelni. Ha erre időnként gondot fordít, nem keletkezik felületi rozsda a környezet negatív hatásai miatt. Időtálló, könnyen elhelyezhető, esztétikus megoldást jelentenek a nemesacél korlátok, amelyek tökéletesen eleget tesznek a biztonsági szempontoknak.

Bárhol szeretné a biztonságos közlekedést megoldani, a nálunk kapható nemesacél korlátokkal megvalósíthatja a terveit! Cégünk, az SM-Door Kft. többféle típusú terméket kínál elérhető áron. Nálunk beszerezhet mindent, ami a kiépítéshez szükséges: a korlátoszlopokat, a végzárókat, a távtartókat, a fordulókat és az egyéb kiegészítőket. Tekintse meg széles kínálatunkat, és rendeljen egyszerűen a www.smdoor.hu weboldalon!

Gondoskodjon a biztonságos közlekedésről a környezet megfelelő kialakításával! Helyezzen el a lépcsők mentén, és az erkélyek, teraszok szélén nemesacél korlátokat! Kérje hasznos tanácsainkat, és tegye fel kérdéseit bátran a 06-1-415-0077-es telefonszámunkon, vagy küldjön e-mailt az info@smdoor.hu címünkre!