Parkosítson kőris csemete vásárlással!

2019 okt 28. | Szociális élet

Szeretné, ha a lakosok elégedettek lennének a parkosítással? Fontos Önnek, hogy szép, árnyékot adó fák gazdagítsák a környezetet? Ismerje meg a kőris csemete különböző fajtáit, és ültessen ezekből a szép növényekből!

A városok lakói szeretik a természet közelségét. A parkosítással foglalkozó szakemberek, így az Ön feladata is, ha ezen a területen tevékenykedik, azoknak a terveknek az elkészítése, amelyek biztosítják, hogy a lakott részeken is legyenek parkok, szabad zöldterületek. A kőris csemete vásárlás több szempontból előnyös a zöld övezetek kialakításánál, különösen, ha tópartról, vízpartról van szó. A növényzet ültetése, illetve a fajok kiválasztása során fontos szempont, hogy mi a kitűzött cél, és milyen tájképeket szeretnének létrehozni. A fák közül a kőris csemete ültetése hosszú távon megtérül, és nagyon előnyös. Többfajta kőris csemete létezik, vannak, amelyek kifejezetten a víz közelségét kedvelik. Egyes fajták húsz méterre, más fák akár negyven méterre is megnőnek, ezért ezt a kőris csemete vásárlásnál mindenképp figyelembe kell venni. A gyönyörű fák nyáron nagy területen biztosítanak árnyékot, különleges levélzetük szépen díszít, és érdekes termésükkel felhívják magukra a figyelmet. Ha arra törekszik, hogy minél virágosabb legyen a park, akkor a virágos kőris csemete fajtát célszerű választani

Ha szeretne egészségesebb és szebb környezetet kialakítani, cégünk, a Tahi Faiskola Kft. lehetőséget ad erre. Különböző fajta fák hatalmas választékával várjuk, amelyek között biztos, hogy Ön is megtalálja az igényeinek megfelelő növényeket. Katalógusunkban találkozhat többek között a kőris csemetékkel, amelyekkel könnyen parkosíthatja, és élhetőbbé teheti a környezetét. Tekintse meg katalógusunkat, és tudjon meg többet faiskolánk tevékenységéről a www.tahi.hu honlapon!

Válasszon ajánlataink közül a parkosítás során, díszítse a vízpartot magasra növő kőris csemetékkel! Tegye hangulatosabbá a játszótereket virágos kőris csemete vásárlásával! Beszerzéssel és egyéb kérdéseivel kapcsolatban keressen bennünket a 06-26-387-157-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@tahi.hu e-mail címünkre!