Tegye fiatalosabbá magát arcfeltöltéssel!

2019 dec 23. | Egészséges életmód

Nincs megelégedve a megjelenésével? Szeretne kisimultabb, teltebb arcot? Sokkal jobban érezné magát, ha megszabadulna a ráncoktól? Arcfeltöltéssel megoldhatja a problémáját, és teljes mértékben elégedett lehet az arcával! A korszerű és megbízható technikák lehetővé teszik, hogy gyakorlatilag gyógyulási idő nélkül legyen elérhető a fiatalos külső!

 

Az idő múlása, az egészségtelen táplálkozás, a mozgás hiánya, és a nem megfelelő kozmetikai szerek használata egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy negatív elváltozások jelenjenek meg a testen. A stressz, az erős napsugárzás, és a környezetszennyezés szintén árt az arcbőr egészségének. Ha ügyel a bőr ápolására, sajnos bizonyos életkor felett ennek ellenére is ráncosodik az arc, a szöveti sorvadás miatt pedig jelentős mértékben fogyhat az arcon lévő zsírállomány.

 

Szerencsére többféle eljárás létezik, amelyek segítségével újra szép, fiatalos arca lehet. Az arcfeltöltésnek köszönhetően visszakaphatja a régi külsejét, és ezáltal sokkal jobban érezheti magát. Többféle módon elvégezhető az arcfeltöltés, saját zsírral vagy megbízható töltőanyagokkal oldják meg a szakemberek a feladatot. A saját zsírral való ráncfeltöltés műtéti metszések nélkül, allergiás reakcióktól mentesen nyújt kiváló eredményt. A hialuronsavas, és egyéb töltőanyagok esetén pedig szintén természetes anyagokról van szó, amelyek teljes mértékben felszívódnak. Ráncfeltöltéssel, volumenpótlással, és ajaknagyobbítással is sokat változtathat a külsején. Az alkalmazott eljárástól, és az aktuális állapottól függ, hogy pontosan mely anyag felhasználására kerül sor.

 

Segítünk Önnek eltüntetni az öregedés jeleit, könnyen visszakaphatja a fiatalos megjelenését, ha jelentkezik New Beauty Orvos-Esztétikai és Anti-Aging Központunkba. Megbízható kezek között szépülhet, és színvonalas szolgáltatást vehet igénybe, ha hozzánk jelentkezik arcfeltöltésre. Olvasson részletesen a kezeléseinkről a www.newbeauty.hu weboldalon!

 

Feledkezzen meg az idő múlásáról! Nézzen tükörbe minden nap elégedetten! Használja ki az arcfeltöltés előnyeit, éljen Ön is ezzel a nagyszerű lehetőséggel! Egyeztessen időpontot személyes konzultációra, és tegye fel a kérdéseit a 06-30-4477826-os telefonszámunkon!