Foglaljon mezőberényi szállást a táborok idejére!

2020 jan 30. | Idegenforgalom

Kirándulást szervez az osztályának, vagy feladatai közé tartozik a vidám nyári táborok megszervezése? Szeretné, ha minden résztvevő jól érezné magát? Érdemes mezőberényi szállást foglalni, ahol nem csak az igényesen kialakított szobákat biztosítják, hanem gondoskodnak az étkeztetésről, és a programok szempontjából is elégedett lehet.

A nyári szünidő alatt nagyon sok szülő gondolkodik azon, hova vihetné a gyermekét, amíg ő dolgozik. A kicsiknek szükségük van a tartalmas időtöltésre, a játékokra, a foglalkozásokra, amit nehéz megoldani, ha az anyukák és apukák a munkahelyükön vannak. Ebben segíthet Ön, ha pedagógusként, vagy programszervezőként tevékenykedik.

Többféle nyári tábor megszervezésére van lehetőség, így az egészen kicsik, és a nagyobbak is jelentkezhetnek a számukra kedvező eseményekre. A táborok ideje alatt a gyermekek növelhetik önbizalmukat, bátorítást kaphatnak, szélesebbé válhat a látókörük, feltöltődhetnek, fejlődhetnek. Mindezt érdemes a természet közelségében, a friss levegőn megtenni. Mezőberényi szálláson minden kisgyermek jól érezheti magát, hiszen egy vidéki településen, csodálatos környezetben kapcsolódhatnak ki. Mezőberényi szálláson, és ennek környékén rengeteg program lebonyolítására van lehetőség.

Sok látnivalóval, izgalmas elfoglaltságokkal, gondosan kialakított szobákkal, és színvonalas kiszolgálással várjuk mezőberényi szállásunkon. Piknik Park Panzió és Szabadidőközpontunkban bátran megszervezheti a különböző táborokat bármilyen korosztály számára. Kedvező csomagajánlatok közül választhatja ki az Ön, és a csoport számára megfelelő megoldást. Informálódjon az általunk nyújtott lehetőségekről, és mezőberényi szállásunk árairól a www.mezoberenyszallas.hu weboldalon!

Szervezze minden szempontból ideális helyszínre a táborokat! Foglalja le a csoportok helyét mezőberényi szállásunkon! Érdeklődjön a szabad helyekről, és tegye fel kérdéseit bizalommal a 06-20-9314041-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@piknik-park.hu e-mail címünkre!