Mit érdemes tudni az alapítvány alapítás menetéről?

2020 jan 30. | Üzlet

Alapítvány alapítását tervezi, de még nem tudja, milyen feltételeknek kell megfelelnie? Szeretné a célját minél könnyebben és gyorsabban elérni? Magánszemélyként és jogi személyként egyaránt dönthet az alapítvány alapítás mellett, azonban fontos, hogy részletesen tájékozódjon, mielőtt megteszi az első lépéseket. Ma már lehetőség van online cégalapításra, így az Ön tervei is egyszerűbben megvalósíthatók interneten keresztül.

Kedvelt nonprofit szervezeti forma az alapítvány, amit többféle célból hozhat létre. Elsősorban nem gazdasági tevékenység, hanem valamilyen közérdekű cél megvalósítása miatt kerül sor az alapítvány alapításra. Ha szeretne adományokat gyűjteni, vagy más ok miatt döntene alapítvány alapítása mellett, lehetősége van rá.

Az alapítvány alapítás során a legelső és legfontosabb lépés a közérdekű cél meghatározása, és az alapító vagyon hozzárendelése. Ezt követően ki kell találnia a pontos nevet, majd lényeges a székhely címének megjelölése. Fontos, hogy kinevezze a tisztségviselők személyét, a kuratórium felelős elnökét, ennek tagjait. Mindezeket tartalmazza az alapító okirat, amit Önnek kell elkészítenie. Annak érdekében, hogy minél egyszerűbben és gyorsabban történjen az alapítvány alapítása, érdemes szakemberek tanácsát kérni, és az online ügyintézést választani.

Bármilyen információra van szüksége az alapítvány alapítással kapcsolatban, forduljon cégünkhöz, a Cégalapítás Most Kft.-hez! Részletesen tájékoztatjuk, és minden segítséget megadunk ahhoz, hogy sikeresen végezze a tevékenységét. Idő- és költséghatékony megoldást kínálunk, így egyéni igényei szerint, ugyanakkor az előírásokat figyelembe véve teheti meg a lépéseket a kitűzött cél elérése érdekében. Szerezzen bővebb információt megbízható szolgáltatásunkról a www.cegalapitasmost.hu internetes oldalon!

Valósítsa meg a terveit minél egyszerűbben és gyorsabban! Tájékozódjon a fontos tudnivalókról, és oldja meg a feladatot költséghatékonyan, a szabályoknak megfelelve! Kérje munkatársaink segítségét, hogy minél hamarabb elérje a célját! Hívja a bármikor elérhető 06-70-2175701-es telefonszámunkat, vagy írjon az info@cegalapitasmost.hu e-mail címünkre!