Hotelszéfek: biztonságos tárolás a vendégek számára

2020 márc 5. | Technológia

A magasabb besorolású szállodákban gyakran találkozhatunk hotelszéfekkel, amik lehetőséget biztosítanak a vendégek számára nagyobb értékeik, irataik megfelelő, biztonságos tárolására. Ezen széfek rendkívül egyszerűen használhatók, hiszen csak a kód ismeretében van lehetőség azok kinyitására. Könnyen programozhatók, aminek köszönhetően minden új vendég esetén más kód állítható be a maximális védelem érdekében.

hotelszéfeket számos méretben érhetjük el, és akár beépíthetők is, vagy egyszerűen a szekrényekbe elhelyezhetők, hogy ne legyenek szem előtt. Hotelünk besorolásán és megítélésén javíthat is, ha feltüntetjük, hogy ilyen szolgáltatást is biztosítunk vendégeinknek, és csak egyszeri beruházásról van szó ilyen eszközök vásárlásakor.

Amennyiben szeretné szállodája vagy szálláshelye szobáit felszerelni modern, biztonságos, elektromos zárral rendelkező hotelszéfekkel, rendeljen webáruházból! A Széfek és Fémszekrények Kft. internetes áruházában többméretű hotelszéf közül válogathat és rendelhet, amik egyszerűen programozhatók, akárhányszor újra használhatók, és végszükség esetén vészkulccsal is nyithatók. Fontos megjegyeznünk, hogy minden általunk forgalmazott hotelszéf a Magyar Biztosítók Szövetségének tanúsítványával rendelkezik, ezzel garantálva Ön és értékei védelmét.

Ha szeretne többet megtudni az általunk forgalmazott márkás hotelszéfekről, és szeretne rendelni ilyen elemmel működtethető, manipuláció elleni védelemmel ellátott terméket LED-kijelzővel, látogasson el a www.femszekrenyek.eu internetes oldalra, ahol minden fontos információt megtudhat termékeinkről, és egyszerűen leadhatja rendelését! Emellett számos fajtájú fémszekrény, páncélszekrény, öltözőszekrény, műhelyberendezés és fegyvertároló is található termékeink között.

Egyéb kérdés vagy információkérés esetén állunk szíves rendelkezésére hotelszéfekkel és más termékeinkkel kapcsolatban e-mailen vagy telefonon keresztül 06-1-920-2686-os számon, illetve az info@femszekrenyek.eu címen!