Folyókákkal könnyen megoldhatja a víz elvezetését

2020 márc 10. | Technológia

Megbízható és időtálló megoldást keres a víz elvezetésére? Feladatai közé tartozik, hogy biztosítsa a járófelület csúszásmentességét? A folyókák bőséges választékában megtalálhatja azokat a termékeket, amelyekkel kiváló eredményt érhet el.

A vonal menti vízelvezető rendszerekre, más néven folyókákra több ok miatt van szükség. Kényelmi, esztétikai és műszaki szempontból egyaránt fontos szerepet töltenek be. Senki nem szeret vízben gyalogolni, ezért elengedhetetlen a gyors vízelvezetés. A megfelelő folyókák precíz beépítésének köszönhetően a lehető legrövidebb úton vízteleníthető a burkolat. Ennek elválasztó sávjaként is kiválóan funkcionálnak a folyókák, így esztétikai szerepet is ellátnak.

Az útburkolat hosszú élettartamának megőrzésében szintén sokat segítenek a folyókák. Ha a burkolt felületek alatt nagy mennyiségű víz gyűlne össze, a téli hideg időben befagyna, később pedig probléma merülne fel a teherbírással. Ennek következtében besüllyedhet a burkolat, és kátyúk alakulhatnak ki. A folyókák segítségével gyorsan elvezethető a víz, és hatékonyan megóvható a burkolat minősége. A korszerű beépítési módnak és a speciális kialakításnak köszönhetően nem csak az optimális vízelvezetést biztosíthatja, hanem a fenntartási munkákat is leegyszerűsítheti.

Sokoldalúan felhasználható, masszív és stabil folyókákhoz juthat hozzá cégünknél, a Schieber-Aivil Kft.-nél! Különböző méretű és típusú termékeket kínálunk, amelyekkel könnyen megoldhatja a víz elvezetését. A folyókák tulajdonságairól részletesen informáljuk, így hamar megtalálhatja azt, ami a célnak leginkább megfelel. Bármilyen környezetben van szükség a folyókákra, nálunk beszerezheti, és gondoskodhat a terület vízmentességéről. Bővebb információért látogasson el a www.schieber.hu internetes oldalra, ahol megtekintheti online katalógusainkat is!

Oldja meg egyszerűen és hatékonyan a vízelvezetést! Kérje a segítségünket a minden szempontból megfelelő folyóka kiválasztásához! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-96-418-839-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a schieber@t-online.hu e-mail címünkre!