Szervóolaj: Szerezzen be kiváló terméket megbízható helyről!

2020 márc 27. | Egyéb kategória

Szervokormánnyal ellátott járművet vezet? Nagy szükség van a munkaterületén ilyen típusú haszonjármű működtetésére? A szervokormány egyszerű kezelése, illetve a biztonságos közlekedés érdekében nem szabad megfeledkeznie a szervóolajról!

Nem mindegy, milyen olaj kerül a járműbe, és a különböző feladatok elvégzésére alkalmas berendezésekbe, gépekbe. A rendszeres motorolaj csere az autó karbantartása során az egyik legfontosabb teendő, és emellett nem szabad a többi folyadékról sem megfeledkezni. A különféle folyadékok tartályokban találhatóak a motortérben. Gépjármű tulajdonosaként tisztában kell lennie azzal, hogy melyik készítményt hol, és milyen időközönként szükséges pótolnia.

Ha olyan járművet vezet, amiben olajrásegítéssel működik a kormánymű, nélkülözhetetlen a szervóolaj. Ennek köszönhetően könnyebb az irányíthatóság, és biztonságosan közlekedhet. Fontos, hogy kiváló minőségű, és megfelelő fajta szervóolajjal lássa el a közlekedési eszközt. Hosszú időn keresztül számíthat a szervóolajra, de ha elhasználódott, nem maradhat el a pótlása. Előfordulhat, hogy a zárt rendszerből valahol elszivárog a szervóolaj, így jelentős mértékben csökken az olajszint, ami miatt a szervoszivattyú már csak levegőt tud a tartályból szívni. Ennek következtében nem alakul ki a szervohatás, zajossá válhat a működtetés. Ha sor kerül a szervóolaj utántöltésére, megszűnik a zaj.

Személygépkocsi és haszonjármű üzemeltetéséhez is megtalálhatja a legmegfelelőbb termékeket Olajsziget webáruházunkban! Cégünk, a Re-Cord Agrotrans Kft. kiváló minőségű, többféle fajta és kiszerelésű szervóolajat kínál kedvező áron. Automata váltó- és kormányszervóolajat, automata hajtómű- és szervóolajat, valamint más termékeket is beszerezhet tőlünk a jármű típusának megfelelően. Tekintse meg széles választékunkat a www.olajsziget.hu internetes oldalon!

Működtesse probléma nélkül a járművét! Fordítson nagy figyelmet az olajutántöltésre! Szerezze be tőlünk a szervóolajat, és más nélkülözhetetlen anyagokat is! Kérje a tanácsunkat, tegye fel a kérdéseit a 06-28-410-366-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@olajsziget.hu e-mail címünkre!