Gyémánttárcsával gazdaságosan vághatja el a kemény anyagokat!

2020 ápr 6. | Technológia

Kemény anyagok vágására készül, és szeretne precíz munkát végezni? Minél gyorsabb, hatékonyabb, anyagtakarékos megoldást keres? A munkakörülményeknek megfelelő, kiváló minőségű gyémánttárcsa alkalmazásával könnyen teljesítheti az Önre bízott feladatot.

A gyémánt a legkeményebb anyag, amivel könnyen elvégezhető a vágás, a csiszolás, vagy a fúrás. Sok esetben szükség van olyan eszközre, amellyel gazdaságosan és gyorsan méretre vághatók a burkoló-, vagy az építőanyagok. Erre a célra alkalmas a gyémánttárcsa, amivel precíz munkát végezhet. A munkakörülményeknek megfelelően választhatja ki azt a gyémánttárcsát, mellyel kiváló eredményt érhet el.

gyémánttárcsa alaplemeze az a hordozótest, amin a gyémántszegmensek találhatóak. A stabilitása és a sebessége annak köszönhető, hogy az alaplemezt középen megerősítik a gyártás során. A hordozótestre rögzített szegmensek fémötvözetet alkotnak, mely fémporokból és gyémántszemcsékből áll. Az alkalmazási területtől függ, hogy milyen módszerrel rögzítik a szegmenseket. Fontos, hogy körültekintően válasszon gyémánttárcsát, ugyanis csak akkor optimális a gyémánt munkája, és a fémkötés kopása, ha a gyémántszerszám tökéletesen illik az anyaghoz. Lehetősége van online rendelni, így sok időt és energiát spórolhat meg.

Nagy árukészlettel, és széles körű szolgáltatással várja cégünk, a D+D Duna Holz Kft.! Nálunk könnyen beszerezhet bármilyen csiszolástechnikai terméket. Kiváló minőségű termékeink között megtalálhatja a gyémánttárcsákat is, melyek alkalmasak a kemény anyagok vágására. Atlas gyémánt vágótárcsák, és Flexman gyémánttárcsák is megrendelhetők tőlünk. Informálódjon részletesen a gyémánttárcsákról, és a tevékenységünkről a www.dunaholz.hu weboldalon!

Vágja el a kemény anyagokat is egyszerűen és gazdaságosan! Használja ki a gyémánttárcsa előnyeit! Kérje a tanácsunkat, és válassza ki a megfelelő típusú terméket! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-9907356-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet a dunaholz@gmail.com e-mail címünkre!