Az autódaruk sokat segítenek a magasban történő munkafolyamatok során!

2020 máj 26. | Technológia

Nagy terhek mozgatására, vagy javításra van szükség a magasban? Építkezik, és szeretné a feladatokat gördülékenyen teljesíteni? Különböző méretű és kialakítású autódaruk használatára van lehetőség a célnak megfelelően, így könnyen és gyorsan juthat kiváló eredményre!

A fém- és betonszerkezetű ipari- és raktárépületek, a különböző méretű csarnokok építésénél, valamint a magasban történő javítási munkák alkalmával nagy szükség lehet az autódarukra. A nehéz súlyok emelését, a magasan található vezetékek hibáinak elhárítását egyaránt könnyen megoldhatja, ha a megfelelő típusú autódaruval érkezik a helyszínre. Fontos, hogy az adott cél szerint válassza ki a tökéletes gépet, ugyanis csak így láthatja el a teendőket biztonságosan és gördülékenyen. A nagy terhek mozgatására kiválóan alkalmas a gémes autódaru, a magasban történő munkafolyamatok lebonyolításakor pedig célszerű emelőkosaras autódarut alkalmazni. Nem okozhat gondot a forgalomban való részvétel, a gyors helyváltoztatás, mivel az autódaruk gumikerekes önjáró alvázra vannak szerelve. Mozgékony, önjáró járművek, így dinamikus munkaterületen is alkalmazhatók. Költséghatékony és biztonságos megoldás a bérlés, azonban fontos, hogy megbízható szolgáltatót válasszon.

Emeléstechnikai gépek bérbeadásával foglalkozó cégünk, a Kopecskó és Társa Kft. megbízható segítséget nyújt Önnek! Kiváló állapotú, rendszeresen karbantartott gépeket biztosítunk kedvező feltételek mellett. Gémes és emelőkosaras autódarukat is kölcsönözhet tőlünk, amelyekkel az építőipari feladatokat, a veszélyelhárítást, a magasban történő javítást, és más hasonló teendőket egyaránt könnyen elvégezhet. Tudjon meg többet szolgáltatásunkról a www.kopecsko.hu weboldalon!

Kérje a segítségünket, hogy ne merüljön fel probléma az anyagmozgatás, és az emeléstechnikai feladatok ellátása során! Használjon megfelelő típusú autódarut, végezze a munkáját biztonságosan és hatékonyan! Kérje ajánlatunkat, és tegye fel kérdéseit a 06-20-9791660-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a kopecsko@kopecsko.hu e-mail címünkre!