Fordítóiroda Budapesten: gyors és megbízható segítség online vagy postázással

2020 júl 7. | Üzlet

Személyi jellegű okirat, bizonyítvány, szerződés, vagy más hasonló nyomtatvány fordítására van szükség? Nem tudja, hogyan oldhatja meg a lehető legegyszerűbben? Fordítóirodában Budapesten rövid időn belül teljesítik a kérését!

Nem kétséges, hogy az általános fordítók is tudnak szakszövegeket fordítani, de bizonyos esetekben nélkülözhetetlen szakfordító segítségét kérni. Sok esetben szükség van tanúsítvánnyal ellátott hivatalos fordításra, amit könnyen kézhez kaphat, ha fordítóiroda szakembereire bízza a feladatot. A munkavállaláshoz elengedhetetlen iratok, a bizonyítványok, a számlák, a szerződések, és sok más dokumentum csak akkor elfogadható idegen nyelven, ha tanúsítvánnyal igazolt az eredeti szöveggel való egyezés. Fordítóirodában Budapesten vállalják a hivatalos záradékkal ellátott fordítást, amelyben nyilatkoznak arról, hogy a fordítás mindenben megegyezik az eredeti szöveggel. A pecséttel és aláírással hitelesített dokumentumokat felhasználhatja az üzleti életben, és elfogadja sok magyar, illetve külföldi hatóság is.

hivatalos fordítás Budapesten egyszerűen megoldható, azonban fontos, hogy tisztában legyen a hivatalos és a hiteles változatok közötti különbséggel. A bejegyzett fordítóiroda Budapesten készíthet hivatalos fordítást, azonban hiteles fordítást csak az OFFI adhat ki. A legtöbb esetben megfelelő a hivatalos minősítésű fordítás, amihez hamar hozzájuthat, ha régóta sikeresen működő fordítóirodát Budapesten keres fel.

Akár már most kérheti cégünk, az M&M Translation Services Kft. segítségét! Több, mint 10 éve nyújtunk színvonalas idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat, többek között vállaljuk a szakfordítást, a tolmácsolást, és a hivatalos fordítást Budapesten. Már nem csak online, hanem személyesen, illetve postázással is megoldható az ügyintézés. A legmodernebb fordítássegítő eszközökkel, és szakmai felelősségbiztosítással dolgozunk. Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy elégedett legyen, és gördülékenyen tudja az ügyeit intézni. Szerezzen bővebb információt a www.mmts.hu weboldalon! Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk a 06-24-898257-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@mmts.hu e-mail címünkre!