Geotextília ár a kerti tó és a tározó kivitelezéséhez

2020 okt 26. | Technológia

Víz tárolására alkalmas területet szeretne kialakítani? Netán régóta vágya, hogy kerti tóval díszítse otthona külterét? Annak megfelelően, hogy mekkora meder kiásására készül, számolnia kell a geotextília árával is. Nem elegendő a tófólia beszerzése, ugyanis a geotextília védőrétegként teszi lehetővé, hogy időtálló és esztétikus eredményre jusson a kivitelezés során.

A kerti tó nagy hatással van a környezetre, szebbé teszi az ingatlan külső területét, és lehetővé teszi a nyugodt kikapcsolódást. A közelében a felnőttek megfeledkezhetnek a fárasztó munkanapokról, és a gyermekek számára is csalogató látvány az állóvíz. Lehetőség van tavi növények ültetésére, halak gondozására, csobogók, szökőkutak kialakítására. Mielőtt azonban nekilát a saját kerti tava, vagy a víztározója kivitelezésének, fontos, hogy alaposan átgondolja: hol és mekkora legyen a tó? A tóépítés legnehezebb munkafázisa a gödör kiásása, főleg a köves, gyökerekben gazdag talaj esetében. A tófólia elhelyezését megelőzően szükség van a védőréteg fektetésére, amire a legjobb megoldás a geotextília alkalmazása. A geotextília ára függ attól, hogy kisebb vagy nagyobb tómederhez, és normál vagy erősen köves, gyökeres területre szeretné elhelyezni. Célszerű a tófólia és a geotextília áráról ugyanazon a helyen érdeklődni, így költséghatékony megoldásra juthat.

Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy többszörösen megtérüljön a munka és az anyagbefektetés! Kérje szakembereink segítségét akár kerti tó, akár víztározó kialakítását tervezi! Teljes körű szolgáltatást vehet igénybe, de lehetősége van tanácsot kérni abban az esetben is, ha nem mi végezzük a kivitelezést. Többféle tófólia típus közül választhat, és ennek mérete alapján rendelheti meg a szükséges négyzetméter mennyiséget a védőrétegből. Online elérhető kalkulátorunk segítségével kiszámolhatja a tófólia és a geotextília árát is. Tájékozódjon részletesen a tófólia és a geotextília árakról, valamint cégünk tevékenységéről is a www.tofolia.eu internetes oldalon!

Fordítson elég időt és figyelmet a tómeder előkészítésére! Vegye figyelembe a környezeti tényezőket, az időjárási viszonyokat, és az infrastruktúra meglétét vagy hiányát! Ne hagyja ki a geotextília árát sem a költségvetésből, hiszen ezáltal lesz időtálló, szakszerű a kivitelezés! Érdeklődjön a geotextília árakkal és a tófólia típusokkal kapcsolatban a 06-70-3293525-ös telefonszámunkon, vagy küldjön üzenetet az info@tofolia.eu e-mail címünkre!