Hegesztőpajzs: nélkülözhetetlen eszköz a biztonságos munkavégzéshez

2020 okt 26. | Foglalkozás

A hegesztéshez precizitásra, és kiemelt figyelemre van szükség. Ha hegesztéstechnikával foglalkozik, bizonyára igyekszik a különböző veszélyforrásoktól védeni magát. Erre a célra szolgál többek között a hegesztőpajzs, ami különböző változatokban áll rendelkezésre. Szerezze be Ön is a legmegfelelőbb terméket!

A korábbi években hegesztés során gyakran előfordult szikrák által okozott sérülés, látásromlás, napjainkban szerencsére már kaphatók különböző védőeszközök, amelyekkel megelőzhetők a problémák. Vannak, akik még használnak kézipajzsot, a legtöbben viszont már a fejpajzsot részesítik előnyben. Ha rendszeresen hegeszt, a legkényelmesebb megoldás az automata hegesztőpajzs, amely hegesztéskor automatikusan besötétedik. A hegesztési fény villanásakor, rendkívül gyorsan besötétedik a hegesztőpajzs filtere, így az erős fény nem okozhat károsodást. A technika folyamatos fejlődésének köszönhetően többféle hegesztőpajzs áll rendelkezésre, amelyek közül Ön is könnyen kiválaszthatja azt a terméket, ami teljes mértékben eleget tesz az igényeinek. Egyénileg állíthatja be, hogy milyen érzékenyen reagáljon a szűrő, és a hegesztést követően mennyi időn keresztül világítsa meg a szűrőt a pajzs. A beállításra csak egyszer van szükség, ezt követően pedig bármikor módosíthatja.

Automatikusan elsötétülő hegesztőpajzsok széles kínálatából rendelheti meg a célnak leginkább megfelelő terméket a FeWe Biztonságtechnika Kft.-től. Bármilyen munkadarabok hegesztésével foglalkozik, nálunk beszerezheti az ideális védőeszközt. Költségtakarékos és professzionális megoldásokkal egyaránt várjuk, 5 éves garanciával nyújtjuk a hegesztőpajzsokat. Részletesen informáljuk a betét és a látómező méretéről, a különböző beállítási lehetőségekről, és az egyéb lényeges tulajdonságokról. Olvasson mindezekről részletesen, és válassza ki az Ön számára tökéletes hegesztőpajzsot a www.fewe.hu weboldalon!

Óvja magát a sérülésektől, és végezze precízen, hatékonyan a munkáját! Szerelkezzen fel a megfelelő eszközökkel, ne feledkezzen meg a hegesztőpajzs alkalmazásáról sem! Bármilyen kérdése merül fel, lépjen velünk kapcsolatba a 06-30-3899788-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a ferenc.feicht@fewe.hu e-mail címünkre!