Collamat címkefelrakókkal pontosabban és gyorsabban dolgozhat!

2021 ápr 19. | Technológia

Termékek vagy dobozok, csomagolóanyagok címkézésével foglalkozik? Szeretné a munkáját minél egyszerűbben, ugyanakkor hatékonyan és gyorsan végezni? Nagyon sokat segíthetnek a Collamat címkefelrakók, amelyek többféle változatban kaphatóak!

Az öntapadó etikettek lehetővé teszik a termékek, és a csomagolások feliratozását. A matricák tartalmazhatják a termékek tulajdonságait, az árakat, de jelzések, figyelemfelkeltő ábrák megjelenítésére szintén kiválóan alkalmasak. Minél több címke elhelyezésére van szükség, annál több időt vesz igénybe a feladat teljesítése. A címkefelrakó megkönnyíti és gyorsítja a címkefelrakás rutinmunkáját. Ennek az eszköznek köszönhetően a tekercses öntapadó etikettek termékekre való felhelyezése nem okozhat problémát. Érdemes a Collamat címkefelrakókkal megismerkedni, amelyek többféle változatban elérhetőek. A munkaterületnek, illetve a célnak megfelelően választhatja ki Ön is az ideális munkaeszközt. A Collamat címkefelrakók között vannak professzionális típusok is, amelyek külső operációs panellel programozhatók, így tárolhatja akár több, mint 30 különböző címke adatait is. Nagy pontosságú és sebességű Collamat címkefelrakóval rendkívül sok időt és energiát spórolhat meg. Megbízhatóan működő címkenyomtatókkal pedig hamar elkészítheti a címkéket, asztali, félipari és ipari nyomtatók egyaránt beszerezhetők.

Tegye lehetővé a gyorsabb, hatékonyabb, precízebb munkavégzést kiváló minőségű eszközökkel! Növelje a termelékenységet könnyen használható Collamat címkefelrakóval! EtiSys webáruházunkban kedvező áron juthat hozzá a Collamat címkefelrakókhoz, és más hasznos készülékekhez, kellékekhez is. Többféle típusú termék áll a rendelkezésére, így bármelyik iparágban van szükség címkefelrakóra, nálunk megtalálhatja a tökéletes megoldást.

Informálódjon részletesen a különböző Collamat címkefelrakókról, és egyéb termékeinkről is a www.etisys.hu internetes oldalon! Kérje a segítségünket bizalommal a 06-82-571133-as telefonszámon, vagy küldjön nekünk üzenetet a sales@etisys.hu e-mail címünkre!