PCSD, poszttraumás stressz eredményes kezelése

2021 máj 21. | Egészséges életmód

Váratlan tragédia történt a családjában? Álmatlanság miatt szenved, és egész nap kedvetlen? Egy trauma hosszan tartó, kellemetlen tüneteket válthat ki, amelyek akár évtizedeken át kínozhatják Önt. Annak érdekében, hogy minél hamarabb meg tudja szüntetni a jelenlegi állapotot, és újra kiegyensúlyozott életet éljen, kérje szakember segítségét a poszttraumás stressz kezeléséhez!

Mindenki életében előfordulhat váratlan negatív esemény, vagy adódhat konfliktus, ami megoldhatatlannak tűnik. Az embert ilyenkor erőteljes stresszhatás éri, kezelhetetlen negatív érzései támadnak. A nyugtalanság miatt nehéz a napi teendőket ellátni, éjszaka pedig az álmatlanság okozhat gondot. Ha egy családtag betegség vagy baleset miatt elhalálozik, ez érthetően megviseli a hozzátartozókat. Egy ilyen tragédia után bárkinek felborulhat a lelki egyensúlya, amit nehéz visszaállítani, komolyabb esetben poszttraumás stressz is kialakulhat. A szokásost jóval meghaladó történés után megváltozhat a test működése, szomatikus-testi panaszok jelentkezhetnek, érezhetően rosszabbodhat a közérzet. A negatív hangulat, kedvetlenség megnehezíti az életet, a munkavégzést, és a magánéleti teendőket egyaránt. Ha ilyen panaszai vannak, vagy más fizikai tüneteket tapasztal, kérje szakember segítségét annak érdekében, hogy megelőzze a poszttraumás stressz kialakulását! Ha pedig már PTSD miatt szenved, minél hamarabb sor kerül a kezelésre, annál előbb meg tud gyógyulni. A pszichológus tapasztalt ezen a területen is, és a beszélgetésekkel, különböző módszerek alkalmazásával támogatja Önt abban, hogy vissza tudja szerezni a lelki egyensúlyát és az egészségét.

Szabaduljon meg a tartósan negatív hangulattól, a tehetetlenség érzésétől, és más problémáktól is! Keresse fel Sólyom-Tóth Tamás klinikai szakpszichológust, aki megbízható segítséget nyújt a poszttraumás stressz kezelésében! Lehetősége van magánrendelésre jelentkezni, ahol kognitív terápián vehet részt, és más módszerek is támogatják a PTSD leküzdésében. Jusson bővebb információhoz a www.pszicho-menta.hu weboldalon, és kérjen időpontot konzultációra a 06-30-6116477-es telefonszámon, vagy a solyomttamas@yahoo.com e-mail címen!