Jogi tanácsadás és képviselet problémás családi ügyekben

2021 máj 26. | Szociális élet

Válásra készül? Ügyvédi képviseletre van szüksége bírósági per során? Bármilyen kérdése merül fel családjogi ügyekben, kérjen jogi tanácsadást hozzáértő ügyvédtől!

Az élet több területén kialakulhat számos vitás kérdés. Ha nem sikerül megegyezni, akkor sor kerülhet peres eljárásra. A családok életében is nézeteltérések alakulhatnak ki, ami súlyosabb esetben váláshoz is vezethet. Amennyiben Önnek is ilyen problémája van, kérjen jogi tanácsadást családjogi ügyvédtől! Örökléssel kapcsolatban, vagy vagyonmegosztás miatt is szüksége lehet jogi tanácsadásra annak érdekében, hogy megoldódjanak a vitás kérdések. Válás során mindenképp elengedhetetlen a jogi tanácsadás, és az ügyvédi képviselet. A tapasztalt szakember segít Önnek abban, hogy megfelelően, zökkenőmentesen sikerüljön az eljárást lebonyolítani. A jogi tanácsadás keretében az ügyvéd felvilágosítja Önt a teendőkről, és megkönnyíti az eligazodást a törvényeket tekintve. A tárgyalások során képviseletben részesül, és minden kérdésére választ kap. Jogi tanácsadás nélkül lehetetlen egy bírósági pert lebonyolítani, de más területen is gyakran szükség van erre. A házastársak az együttélés során több nagyobb értéket vásárolnak, teremtenek meg, amelyek birtoklásával kapcsolatban konfliktus merülhet fel. A válás során nem csak a megszerzett ingatlanok, vagyontárgyak elosztására kerül sor, hanem a gyermekelhelyezésre is. Ha a családban gyermekeket nevelnek, a legkényesebb téma, hogy melyik szülőhöz kerüljenek. A bíróság döntésében szerepet játszik, hogy Ön milyen indoklásokat és tényeket tud felsorakoztatni, amelyekhez szintén szüksége lehet a jogi tanácsadásra. A családjogi ügyvéd szolgáltatásával elősegíti a folyamat lebonyolítását, és a per eredményes lezárását. A váláson kívül más, családot érintő konfliktusok esetén is kérheti az ügyvédtől a jogi tanácsadást. A tapasztalt szakember nagy rutinnal rendelkezik a családjogi ügyekben, ismeri az igazságszolgáltatás rendszerét, és a peres eljárások folyamatát.

Vegye fel a kapcsolatot Dr. Sávolyi Györgyi családjogi ügyvéddel, aki minden felmerülő kérdésére választ ad, és segít a kialakult problémás élethelyzetben eligazodni! A szakember gondoskodik a zökkenőmentes folyamatokról, mindent megtesz annak érdekében, hogy a probléma hamar megoldódjon. Informálódjon részletesen a családjogi ügyvéd munkájáról a www.csaladjogiugyved.hu weboldalon, és egyeztessen időpontot személyes konzultációra a 06-30-9338905-ös telefonszámon, vagy a savolyi.gyorgyi@t-online.hu e-mail címen!