Az ipari analitika innovatív lehetőségei

2021 júl 30. | Technológia

A gyártáshoz biztosított háttér ma már minden iparágban nagy jelentőséggel bír, hiszen fejlett technológiai megoldások nélkül nem lehet komoly sikereket elérni. A legkorszerűbb berendezések alkalmazása és az ezekhez kapcsolódó szoftveres támogatás azt szolgálja, hogy a javuljon a termelékenység, ezáltal növelhető a vállalat piaci versenyképessége. Azoknak a vezetőknek, akik ezt felismerik, sokféle lehetőséggel érdemes megismerkedniük ahhoz, hogy megtegyék az első lépéseket a hatékonyság növeléséhez. A korszerűsítés terén kiemelt figyelmet érdemelnek az ipari analitika innovatív eszközei.

Az ipari analitika lényege, hogy az üzemben alkalmazott gépeket hálózatba kapcsolják, az ennek segítségével rendelkezésre álló adatokat pedig kielemzik. Ez elsősorban a prediktív karbantartást szolgálja, melynek köszönhetően a szerviztevékenység tervezhetővé válik. A felhasználók saját igényeik szerint tudják alakítani a szervizintervallumokat, ezáltal pedig nem szükséges felesleges állásidővel számolni. Az ipari analitika a termékek minőségére nézve is fontos szerepet kap, hiszen a szakemberek nyomon követhetik a szenzor-, állapot- és folyamatadatok értékeit. A legkorszerűbb, felhőalapú rendszerek segítségével egyszerűen és kényelmesen érhetőek el a gépek adatai, és azok egy felhasználóbarát felületen kezelhetők, így az ipari analitika azok számára is tartogat lehetőségeket, akik kevésbé jártasak a szakma rejtelmeiben.

Ön is szereti kutatni a termelékenység javításának lehetőségeit? Érdeklődik az ipari analitika módszerei és eszközei iránt? A Weidmüller Kft. professzionális megoldásokkal várja az ügyfeleket! Rendszereink az elemzés és előrejelzés terén is támogatják a felhasználókat, méghozzá könnyen megtanulható, átlátható módon. Ha szeretne többet megtudni tevékenységünkről és az ipari analitika előnyeiről, kattintson a www.weidmueller.hu weboldalra, ahol részletesen tájékozódhat a lehetőségekről! Amennyiben még nem tudja pontosan, hogy mire van szüksége, esetleg csak kérdése lenne a témában, forduljon hozzánk bizalommal a +36-1-464-7888-as telefonszámon vagy az info@weidmueller.hu e-mail címen, szívesen segítünk!