30 fős éttermi helyiség egy nagy múltú vendéglőben

2022 szept 21. | Szociális élet

Különleges eseményre készül egy nagyobb társasággal, és 30 fős éttermi helyiséget szeretne foglalni? A fővárosban keres egy remek magyaros éttermet, ahol garantáltan jó hangulatban fog telni az ünneplés? Önnek a Kakas Étteremre van szüksége, és máris eláruljuk azt is, hogy miért vagyunk ebben ennyire biztosak!

A Kakas Étterem közel 100 éves múltra tekint vissza, amit kevés vendéglő mondhat el magáról Budapesten és környékén. Az, hogy egy étterem ilyen hosszú idő után is változatlanul magas színvonalon tudja kiszolgálni a vendégeket, önmagában garancia arra, hogy érdemes ezt választani. Amellett, hogy a Kakas Étterem tökéletes helyszíne lehet romantikus vacsoráknak, családi ebédeknek vagy akár üzleti tárgyalásoknak, jó választás rendezvényekre is, hiszen bőven van hely nagyobb társaságok számára.

A vendéglőben helyet kapó 30 fős éttermi helyiség kényelmes, barátságosan berendezett, ráadásul légkondicionált, így az év bármely szakában meg tud felelni a vendégek igényeinek. Az étterem kínálata elsősorban a tradicionális magyar konyha szerelmeseinek kedvez, de különleges igényeknek is eleget tudnak tenni, ráadásul az italkínálat is páratlan. Egy rendezvény esetében természetesen ezen felül az anyagiakra is gondolni kell, de a Kakas Étterem 30 fős éttermi helyisége ebből a szempontból is a vendégeket szolgálja, és nem okoz csalódást. Az előre összeállított menüajánlatok ára magába foglalja a terembérleti díjat, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag ingyen kapja meg a társaság a 30 fős éttermi helyiséget.

Ha úgy gondolja, hogy pontosan ez az, amit keresett, válassza a 30 fős éttermi helyiséget a Kakas Étteremben! A www.kakasetterem.hu weboldalon bővebben tájékozódhat a vendéglőről, az aktuális menüajánlatokról, valamint az árakról, egyedi igényeit pedig a +36-1-349-6515-ös telefonszámon vagy az info@kakasetterem.hu e-mail címen tudja egyeztetni az étterem munkatársával. Ne bízza a véletlenre a rendezvényt, menjen biztosra és foglalja le a 30 fős éttermi helyiséget a Kakas Étteremben!