Csapatépítés ősszel, igazi falusi környezetben

2022 szept 21. | Egyéb kategória

csapatépítés ősszel kifejezetten aktuális, ezért mindenképpen ajánlott beiktatni egy közös programot, ami erősíti a csapatszellemet. A különleges helyszín már fél siker, ezért érdemes kiszakadni kicsit a városi forgatagból és vidéken szervezni a tréninget. Ha Ön is éppen ilyesmiben gondolkodik, máris mutatjuk, hova érdemes szervezni a programot!

Az iskolásoknak általában kifejezetten nehezen telik a tanév kezdete, hiszen a vakáció után nem könnyű visszaszokni az iskolai rutinhoz. Mi, felnőttek hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy mivel a munkát nem szakítja meg hosszabb nyári szünet, az ősz is éppen úgy telik, mint az év többi időszaka. A csapatmunkának azonban nem tesz jót a nyár, hiszen hosszabb-rövidebb időre szinte mindenki vesz ki szabadságot, és általában csak ősszel találkozik ismét a teljes társaság. Ez az oka annak, hogy az őszi hónapokban nagy figyelmet érdemel a csapatépítés, és a legjobb az, ha nem csak egy pár órát, hanem egy teljes hétvégét töltenek együtt a munkatársak. Ehhez természetesen kell egy remek helyszín, ami lehetőleg távol esik a munkahelytől, mégis könnyű megközelíteni. A mi ajánlatunk a Győr közelében lévő Sokoró Fogadó, ami természetközeli, nyugodt helyet, mégis modern környezetet biztosít egy igazi vidéki csapatépítéshez.

A Sokoró Fogadóban minden adott, amire szükség lehet a csapatépítés alkalmával; több, korszerű technikai felszereltséggel rendelkező különterem van kialakítva erre a célra, illetve a szabadtéri terület is rendelkezésre áll. A tréning idejére biztosítva van a résztvevőknek a szállás és az étkezés, a játékokat illetően pedig egészen izgalmas lehetőségek vannak a fogadóban. A vidéki csapatépítés elmaradhatatlan programja a bor és pálinka kóstoló, de a lovas program, főzőverseny is kihagyhatatlan ilyen környezetben. Ezeken felül íjász csata, buborékfoci vagy akár stratégiai lézerharc is színesítheti a csapatépítést, ez csupán a résztvevőktől függ.

Érdekelné a lehetőség? Nézzen körül a www.sokorofogado.hu weboldalon, ahol a teljes programleírást megtalálja és természetesen megtudhat mindent a fogadóról is! Ossza meg velünk, hogy mire vágyik a társaság és egyeztessük a program részleteit, várjuk megkeresését a +36-20-389-1323-as telefonszámon és a soklofog@t-online.hu e-mail címen!