Legyen felejthetetlen élmény a városnézés segway-jel!

2019 máj 8. | Idegenforgalom

Örömmel venne részt városnéző körúton a fővárosban, de idegenkedik a tömegközlekedéstől? Szeretné a jó időt kihasználni arra, hogy megtekintse Budapest nevezetességeit? A városnézés segway-jel kiváló ötlet! Egyedülálló élményben részesülhet, ha jelentkezik erre a programra, hiszen a szabad ég alatt közlekedhet, és kényelmesen érezheti magát egész nap.

Budapest rengeteg szép épülettel, szobrokkal, természeti kincsekkel és egyéb látnivalókkal várja az érdeklődőket egész évben. Ha még nem tekintette meg ezeket, itt az ideje! Nem veheti el a kedvét a zsúfolt tömegközlekedés, a dugó és más kellemetlenségek sem, ha a városnézésre segway-jel indul. Különleges körülmények között fedezheti fel a főváros szépségét ebben a formában. Kiváló minőségű, biztonságosan és egyszerűen használható eszközökkel járhatja körbe Budapestet. Mellőzheti a fárasztó gyaloglást, nem kell a körülményekkel kompromisszumot kötnie, mégis a szabad ég alatt juthat el a kijelölt helyszínekre, ha a városnézést segway-jel választja. Érdemes még a kánikula beköszöntése előtt részt venni ezen a nagyszerű programon. Családjával, párjával vagy barátaival együtt is jelentkezhet, így egy remek program keretein belül együtt tölthetik az egész napot.

A legegyszerűbben tekintheti meg Budapest nevezetességeit, ha részt vesz a Best Way Segway csapata által szervezett városnézésen segway-jel. Az időhiány és a fáradtság sem okozhat gondot, ha ezt a megoldást választja. Felkészült és barátságos csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy élménydús programokat biztosítson, rugalmas feltételekkel. Tájékozódjon a rövidebb és hosszabb útvonalakról, az árakról és a segway előnyeiről a www.bestwaysegway.hu internetes oldalunkon!

Tekintse meg a főváros legszebb pontjait és épületeit kényelmesen, próbálja ki a városnézést segway-jel! Részesüljön egyedülálló élményben az általunk szervezett programokon! Jelentkezzen és érdeklődjön a 06-30-962-1812-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk üzenetet a tours@bestwaysegway.hu e-mail címünkre!