Gazdagodjon egyedülálló élményekkel Budapesten, és szálljon meg exkluzív környezetben!

2019 máj 20. | Pihenés

Utazást tervez a fővárosba? Szeretne több napot maradni, de nem szívesen száll meg a belvárosban? Nem csak a központban választhat budapesti hotelt: lefoglalhatja a szállását nyugodt, csendes zöldövezetben is! Exkluzív környezetben pihenhet, és egyszerűen elérheti az úti céljait, ha a budai hegyekben tölt néhány napot.

Országunk fővárosa rengeteg érdekességet tartogat, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes programokat, szebbnél szebb épületeket tekinthet meg, és színvonalas rendezvényeken vehet részt. Ha tervezi, hogy ellátogat ide, érdemes több napra érkezni. Nem kedveli a zajos környezetben található szálláshelyeket? Szeretne éjszaka csendben pihenni? Budapesti hotelt a budai hegyekben is találhat. Napközben nagyszerű eseményeken vehet részt, ellátogathat a nevezetességekhez, este pedig a friss hegyi levegőn feledkezhet meg a hétköznapok fáradalmairól. A nyári időszakban rengeteg lehetőség közül választhat, amelyeket érdemes kihasználni. A Budán elérhető, csodaszép Pál-völgyi cseppkőbarlang felkeresése és a különböző szabadtéri sportok ne maradjanak le a programlistáról! Exkluzív környezetben található, jól felszerelt budapesti hotelben tökéletes lehet a kikapcsolódás.

Légkondicionált, teraszos, igényesen kialakított szobákkal várjuk a Hotel Villa Kordában. Közel a belvároshoz, mégis nyugodt, csendes zöldövezetben pihenheti ki magát. Akár egyedül, akár párjával, családjával, vagy barátaival érkezik, nálunk igazán jól érezheti magát. Szerezzen bővebb információt budapesti hotelünkről a www.villakorda.hu címen megtalálható weboldalunkon!

Valósítsa meg a terveit könnyedén! Utazzon a fővárosba, és érezze magát kiválóan! Válassza az exkluzív környezetben épült budapesti hotelünket! Foglalja le a szobáját minél hamarabb, és tegye fel kérdéseit bátran! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-1-325-9123-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet a korda@t-online.hu e-mail címünkre!