Akadályozza meg a vízszivárgást utólagos pinceszigeteléssel!

2019 máj 28. | Technológia

Egyre több gondot okoz a falakon beszivárgó víz a pincében? Félti az itt található értékeit? Megakadályozhatja a nedvesedést, a víz betörését és a komoly károk kialakulását, ha nem halogatja tovább az utólagos pinceszigetelést.

A társas- és családi házak többsége rendelkezik pincével, ami kiválóan alkalmas többek között a tárolásra, műhely kialakítására, a kazánház működtetésére. A helyiségeket könnyedén lehet hasznosítani, de ezt megakadályozhatja a pincében tapasztalható nedvesség. Ez a jelenség a nem megfelelő, elöregedett, sérült szigetelés, vagy ennek teljes hiánya miatt alakul ki. Többféle módszerrel lehet a penészt eltávolítani, azonban ez csak tüneti kezelés. Fontos, hogy tisztában legyen a probléma okával, és a megfelelő eljárást alkalmazza. Szakemberek segítségével, és korszerű módszerekkel megoldható az utólagos pinceszigetelés!

Veszélyezteti az egészségét, és feleslegesen növeli a költségeket, ha halogatja a munkálatok elvégzését. Az utólagos pinceszigetelés hozzájárul az egész épület szigetelésének tökéletesítéséhez, és lehetővé teszi a pince sokoldalú hasznosítását. Érdemes a kivitelezést minél hamarabb elvégezni, ám fontos, hogy csak precízen elvégzett, kiváló minőségű anyagokkal és megbízható eszközökkel történő utólagos pinceszigeteléssel érhet el kifogástalan eredményt.

Bármilyen típusú épület utólagos pinceszigetelésére van szükség, felkészülten állunk rendelkezésére. Cégünk, az Aqua-Szig Trade Kft. már több, mint 20 éve vállalja a vízszigeteléssel kapcsolatos problémák megoldását. Kedvező áron, rugalmas feltételek mellett dolgozunk, többféle technikát alkalmazunk. Szerezzen részletes információt megbízható szolgáltatásunkról a www.basa-falszigeteles.hu internetes oldalunkon!

Óvja az ingatlan állapotát és értékeit, gátolja meg a vizesedést utólagos pinceszigeteléssel! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-264-4349-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a pbasahidi@gmail.com e-mail címünkre, készséggel segítünk a probléma megoldásában!