Biztosítsa a tartósságot és az esztétikus megjelenést elektroforetikus festéssel!

2019 máj 28. | Technológia

Jó minőségű bevonatot keres a felületkezeléshez? Megbízható módszerre van szüksége, ami eleget tesz az elvárásoknak a tömegtermelés során? Elektroforetikus festéssel biztosíthatja a magas korrózióállóságot és a kifogástalan külsőt.

Bármilyen munkadarabról van szó, az esztétikai megjelenés és a tartósság szempontjából egyaránt fontos, hogy tökéletes és egyenletes legyen a felületkezelés, ami csak akkor kivitelezhető, ha kifejezetten erre a célra alkalmas berendezéseket használ. Ha olyan üzemben dolgozik, ahol felületkezelésre van szükség, akkor a legjobb, ha elektroforetikus festéssel oldja ezt meg.

Az elektroforetikus festés szakaszos, vagy folyamatos lehet, de speciális rendszerek és kiegészítők is a rendelkezésre állnak, amelyekkel kifogástalan eredmény érhető el. Nagy mennyiség esetén sem adódhat problémája, mivel az elektroforetikus festést ilyen esetekben is gördülékenyen végezheti. A környezetvédelem szempontjából is biztonságos eljárással vonhatja be a munkadarabokat a kiválasztott színekkel, és a tűzveszély, valamint a munkavállalók egészsége miatt sem kell aggódnia. Az festék kihasználtsága magas, ezért gazdasági szempontból szintén megéri emellett dönteni.

Cégünk, a Knipl Kft. ingyenes felmérést követően ad egyedi árajánlatot. Esztétikát és időtállóságot tekintve egyaránt elégedett lehet a végeredménnyel, ha ránk bízza a felületkezelést. Minden munka, így az elektroforetikus festés esetében is kiemelt figyelmet fordítunk a környezetbarát, magas színvonalú technológia alkalmazására. Tudjon meg többet cégünk tevékenységéről a www.knipl.com címen megtalálható internetes oldalunkon!

Őrizze meg a munkadarabok tartósságát és kiváló esztétikai megjelenését megfelelő felületkezeléssel! Forduljon szakembereinkhez, ha szeretné, hogy hibátlan legyen az elektroforetikus festés! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-74-550-540-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@knipl.com e-mail címünkre!