Gazdaságos és üzembiztos működtetés? Használjon Simrit hidraulika tömítéseket!

2019 máj 28. | Technológia

Nincs olyan hidraulika alkatrész, melyben ne lenne nélkülözhetetlen a tömítés. Ha speciális, hosszútávon megbízható tömítésre van szüksége a hidraulikus rendszer működtetéséhez, érdemes a Simrit hidraulika tömítéseket választani!

A megfelelő tömítés kiválasztásához elengedhetetlen a különféle tulajdonságokkal tisztában lenni. A beépítési hely, az ellenoldali futófelület, a nyomó terhelés, az üzemi hőmérséklet, a kenés és még számos tényező befolyásolja, hogy pontosan milyen típusú tömítést célszerű alkalmazni. Az iparban nagy szükség van a hidraulika tömítésekre, melyek speciális kialakításuknak köszönhetően eleget tesznek az elvárásoknak. A korszerű technológiának köszönhetően bármilyen követelménynek eleget tehet. A rugalmas gyártási koncepciók lehetővé teszik, hogy olyan anyagokhoz jusson hozzá, melyekkel tökéletes eredményt érhet el.

A hidraulika tömítés feladata a folyadék szivárgásának megakadályozása, ellen kell állnia a magas nyomásnak és hőmérsékletnek, valamint a vegyes erőhatásoknak is. A hidraulikus rendszerek tömítése többféle specializált anyaggal érhető el. Szükség lehet rúdtömítésekre, dugattyú tömítésekre és lehúzókra is. Ismertek, és egyre szélesebb körben népszerűek a Simrit hidraulika tömítések. A hidraulika berendezések között találkozhat olyan gyártmánnyal, ami csak rövid időre igényel nagyobb mennyiségű olajellátást, és vannak típusok, amelyek működtetése közben másféle szabályozásra van szükség. A Simrit hidraulika tömítések közül kiválaszthatja a célnak leginkább megfelelő terméket.

Cégünk, a KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft. Simrit hidraulika tömítések széles kínálatával várja. Nálunk beszerezheti a rúdtömítéseket, a dugattyú tömítéseket, a porlehúzókat és egyéb kiváló minőségű termékeket. Gyors kiszolgálással, megbízható tömítések hosszú sorával állunk rendelkezésére. Bővebb információért látogasson el a www.ktt.hu internetes oldalunkra!

Növelje az üzembiztosságot és a tömítésrendszerek élettartamát megfelelő tömítések használatával! Szerezze be a tökéletes elemeket a Simrit hidraulika tömítések közül, forduljon hozzánk segítségért a 06-99-524-270-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a ktt@ktt.hu e-mail címünkre!