Tökéletes otthon rövid idő alatt? Gyorsház építésével megoldható!

2019 júl 12. | Technológia

Nem szeretne tovább várni, hiszen régóta vágya a saját családi ház, és még mindig nem jutott ideje a kivitelezés megszervezésére? Szeretne minél hamarabb beköltözni az egyéni elképzelésének megfelelő, új ingatlanba? A gyorsházak építése ezt lehetővé teszi, ugyanis ha a könnyűszerkezetes technológia mellett dönt, rövid időn belül átveheti a kulcsrakész épületet.

Mindenki számára fontos, hogy biztonságos, időtálló otthont teremtsen. Többféle típusú épület kivitelezésére van lehetőség, amelyek közül Ön is választhat. Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a gyorsház építése, hiszen több szempontból megéri a könnyűszerkezetes építési forma mellett dönteni:

  • A kivitelezés átfutási ideje rendkívül rövid
  • Kiváló a hő- és hangszigetelés
  • Jelentős mértékű az energia-, az anyag-, és a helytakarékosság
  • Földrengésálló, időtálló
  • Könnyen átépíthető, bővíthető
  • Magas szintű a tűzvédelem

Mindenképp érdemes a gyorsház építésének előnyeit kihasználni! Rendkívül rövid időn belül költözhet be abba az ingatlanba, amit egyéni igényei szerint kiviteleznek, és hosszú éveken keresztül élhet nyugodtan, komfortos környezetben.

Több, mint 30 éve foglalkozunk a gyorsházak építésével a Taksony H-Bek Kft.-nél. A kivitelezés során igyekszünk a megrendelői igényeknek maximálisan eleget tenni, a környezethez alkalmazkodni és a helyszíni körülményekhez igazodni. A gyorsházak építése során ezeknek kivétel nélkül megfelelünk. Környezetbarát, időtálló anyagok felhasználásával végezzük a munkát, és nagy figyelmet fordítunk az ügyfeleinkkel való kölcsönös bizalomra. Tudjon meg többet megbízható szolgáltatásunkról a www.konnyu-szerkezet.hu weboldalunkon!

Álmodja meg a tökéletes otthont, és bízza ránk a megvalósítást! Ossza meg velünk egyéni elképzeléseit, hogy minél hamarabb megkezdődhessenek a munkálatok! Bármilyen kérdése merül fel a gyorsházak építésével kapcsolatban, keressen bennünket a 06-30-444-1590-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@konnyu-szerkezet.hu e-mail címünkre!