Miért éri meg polikarbonát lemezeket használni a tetőfedéshez?

2019 júl 31. | Technológia

Megfelelő alapanyagot keres az eső elleni védelemre? Fedett terület kialakítására van szükség az ingatlan környezetében? Többféle alapanyag közül választhat, azonban ha fontosnak tartja a költségtakarékosságot, és szeretne tartós eredményt elérni, célszerű a polikarbonát lemezek mellett dönteni.

Az időjárás viszontagságaival szemben védekezni kell, és ez nincs máshogy a terasz, az autóbeálló, a medence és más hasonló területek esetén sem. A korszerű technológiának köszönhetően rengeteg alapanyag kapható, amelyek közül egyéni igényei szerint választhat, és megoldhatja a tetőfedést. Biztos, hogy az Ön számára is lényeges, mennyire gazdaságos a beszerzés, és milyen hosszú időn keresztül számíthat az adott alapanyagra. A polikarbonát lemezek nem okozhatnak csalódást! A polikarbonát lemezek felhasználása mellett szólnak a következő érvek:

  • Könnyebbek és lényegesen olcsóbbak az üvegnél.
  • Bátran fektethetők gyengébb teherbírású tartószerkezetre.
  • Optikailag és mechanikailag is kiválóak.
  • Ütésállók, ezért jól bírják a jégverést.
  • Jó fényáteresztő, hang- és hőszigetelő képességgel rendelkeznek.
  • Többféle színben kaphatók.

Ha magas technikai színvonalon gyártott alapanyagokra van szüksége, érdemes Famánia Telephelyünket felkeresnie! Kiváló minőségű, strapabíró, hosszú időn keresztül helytálló termékeket nyújtunk, kedvező áron. Széles kínálatunkban megtalálhatja többek között a polikarbonát lemezeket is, amelyek könnyűek és ütésállók, jóval ellenállóbbak, mint az üveg. Nálunk beszerezheti a polikarbonát lemezek felszereléséhez szükséges kellékeket is, így nem kell máshol keresnie a nélkülözhetetlen eszközöket és alapanyagokat. Tudjon meg többet szolgáltatásunkról, és tekintse meg termékeinket a www.famania.hu weboldalon!

Oldja meg költséghatékonyan, egyszerűen és gyorsan a tetőfedést, használjon Ön is polikarbonát lemezeket! Ha kérdése merül fel, keressen bennünket bizalommal a 06-30-569-0785-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@famania.hu e-mail címünkre!