Falusi CSOK már napelemre is!

2019 aug 29. | Szociális élet

Szeretne korszerűen kialakított családi házba költözni? Esetleg felújítást tervez, de még nem gyűlt össze elég pénz a szükséges anyagok és eszközök beszerzésére? Az energiahatékonyabb, kényelmesebb és komfortosabb életvitelhez hozzásegítheti az új lehetőség, miszerint a falusi CSOK már napelemre is kérhető.

A CSOK a családok otthonteremtési kedvezménye, ami nem csak a városokban lévő ingatlanok megvásárlásában segíti a párokat, hanem a falvakban családot alapító házastársak ingatlanvásárlását is megkönnyíti. Külön előnye, hogy önerőként is elfogadható, ezért lehetőséget ad a hitelből történő vásárlások, építkezések megfinanszírozásában. Sok embernek problémát okoz a lakóház bővítése, felújítása, amiben nagyon sokat segíthet a falusi CSOK. Többféle munkálat elvégzésére lehet szükség, mint például a fűtés korszerűsítése, a nyílászárók cseréje, a hőszigetelés, és egyéb teendők.
A családok örömét szolgálja, hogy a falusi CSOK már napelemre is felvehető. Napjainkban egyre több ember választja a természetes energia felhasználását, ami lehetséges a fűtés esetében is. Elterjedt a napelem rendszerek használata, melyeknek beépítéséhez mindenképp szakemberre, és nagyobb összegre van szükség. A falusi CSOK már napelemre is kérhető, ami azt jelenti, hogy a Családi Otthonteremtési Kedvezmény egy vissza nem térítendő támogatás. Ha házasságban él, mindenképp érdemes kihasználnia ezt a nagyszerű lehetőséget. Elengedhetetlen a feltételekről körültekintően tájékozódni, mert a dokumentumokat hiánytalanul kell az igényléshez benyújtania.

Válasszon olyan céget, akinek már van gyakorlata a napelem rendszerek telepítésében, és kérjen költségvetést, tervezést, iránymutatást! Vegye igénybe cégünk, a Gershoj Energia Kft. szolgáltatását! Részletesen tájékoztatjuk a pályázatok feltételeiről, megbízható kezekben tudhatja a napelem rendszer kivitelezését. Bővebb információért látogasson el a www.gershojenergia.com weboldalra! Felmerülő kérdéseivel keressen bennünket a 06-30-8946152-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@gershojenergia.com e-mail címünkre!