Svájci fehér juhászkutya tenyészetben megtalálhatja a leghűbb társát!

2020 febr 7. | Szociális élet

Szeretne egy kiskutyát a családjába, de nem tudja, melyik fajtát válassza? Esetleg kutatással, vagy más hasonló munkával foglalkozik, és szüksége van egy könnyen tanítható kisállatra? Svájci fehér juhászkutya tenyészetben megtalálhatja szerettei kedvencét és hű társát.

Ha elhatározta, hogy magához vesz egy négylábút, az egyik legfontosabb, és a legnehezebb kérdés is lehet, hogy milyen fajtát válasszon. A kutya több, mint egy évtizedre költözik Önhöz, ezért lényeges, hogy alapos átgondolást követően válasszon. Mit szeretne az ebtől, milyen feladatok ellátására keres kutyát? Szuka vagy kan kutyával járhat jobban? Ha választ adott ezekre a kérdésekre, felmerülhet, hogy honnan hozza el az új családtagot. Érdemes tenyészetet felkeresni, és körültekintően tájékozódni, mivel az egész életét meghatározhatja, hogy milyen körülmények között született a négylábú.

Ha szép, könnyen tanítható, energikus, szeretetteljes kiskutyát keres, érdemes svájci fehér juhászkutya tenyészetben érdeklődni. A svájci fehér juhászkutya remek őrző-védő eb, speciális feladatokra jól kiképezhető. Vakvezetőként, lavinakutyaként és különböző anyagok felkutatásakor kiválóan megállja a helyét. Amennyiben pedig gyermek mellé szeretne egy nyugodt természetű kedvencet, szintén jó ötlet svájci fehér juhászkutya tenyészetet felkeresni.

Az ország első számú svájci fehér juhászkutya tenyészetében könnyen rátalálhat az életéből hiányzó kisállatra. Nagy odafigyeléssel, szeretettel és türelemmel gondoskodunk a nálunk született kisállatokról. Akár a családjában van szükség egy kutyára, akár kutató munka vagy más hasonló tevékenység során keres társat, ICE WINE svájci fehér juhászkutya tenyészetünkben sikerrel járhat. Szerezzen bővebb információt a www.icewinekennel.com weboldalon!

Neveljen szép, méltóságteljes és tanulékony kutyát! Forduljon svájci fehér juhászkutya tenyészetünk munkatársaihoz! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-383-6963-as telefonszámunkon, vagy érdeklődjön a dogz.kata@gmail.com e-mail címünkre küldött üzenetében!