Zsírfogó aknák forgalmazása és tisztítása

2020 febr 12. | Technológia

Vendéglátóhelyet üzemeltet, vagy élelmiszerek gyártásával foglalkozik? Ezeken a munkaterületeken nagy szükség van a szennyvíz megfelelő elvezetésére, és a zsírfogó akna alkalmazására. Ez az eszköz teszi lehetővé, hogy a nagy mennyiségű zsír ne kerüljön a közcsatorna-hálózatba. Annál a szolgáltatónál, ahol zsírfogó aknák forgalmazásával foglalkoznak, részletesen informálódhat a helyes használatról, a tisztítás menetéről.

Ha vendéglátóegység vezetőjeként tevékenykedik, vagy az élelmiszeriparban dolgozik, rengeteg előírásnak kell megfelelnie. Speciális eszközök, berendezések működtetésére van szükség annak érdekében, hogy higiénikus körülmények között történjen a munkavégzés. Fontos a környezetvédelem és a vízelvezetésre szolgáló vezetékek óvása is. Ezért van kiemelt szerepe a zsírfogó aknák forgalmazásának, amelyek lehetővé teszik a zsírleválasztást.

A nagyüzemi munka során nem elegendő a zsírfogók használata, mivel sokkal nagyobb mennyiségű vízre, és több eszköz mosogatására van szükség. A zsírfogó aknák forgalmazásával és beépítésével foglalkozó szakemberek lehetővé teszik a dugulás megelőzését. A tartály működési elve rendkívül egyszerű, szétválasztja a folyékony és a szilárd szennyeződéseket, így hatékonyan kíméli a környezetet a nehezebb anyagoktól. A zsírfogó aknák forgalmazásának köszönhetően nem haladnak át a csatornarendszeren a nagyobb részecskék.

A zsírfogó aknák rendszeres karbantartása, tisztítása egyetlen alkalommal sem maradhat el, a munkavédelem és a környezetvédelem szempontjából is fontos eljárásról van szó. Ezen múlik a rendszer zavartalan működése, valamint a berendezés élettartama is.

Cégünk, az Aqua-Start Kft. több éve foglalkozik a zsírfogó aknák forgalmazásával. Kiváló minőségű termékeket nyújtunk kedvező áron, és hasznos tanácsokkal látjuk el a helyes működtetés érdekében. Ha szüksége van zsírleválasztóra, duguláselhárításra vagy csatornatisztításra, érdemes hozzánk fordulni.

Szerezzen információt a www.aquastart.hu weboldalon! Amennyiben pedig kérdése merül fel a zsírfogó aknák forgalmazásával kapcsolatban, hívja a 06-30-979-8657-es telefonszámunkat, vagy írjon nekünk az aquastart@invitel.hu e-mail címünkre!