Plazma Pont 25.000 Ft értékben! 2020-ban többet adunk a vérplazmáért

2020 febr 19. | Szociális élet

Gondolt már rá, hogy vért adjon, és ezzel segítsen embertársain? Alapos vizsgálatot követően Önnek is lehetősége van vérplazmát adni. Érdemes figyelemmel követni a meghirdetett akciókat, ugyanis jelentős összeget kaphat, ha jelentkezik.

A legtöbb ember életében előfordul, hogy valamilyen betegségen megy keresztül. Vannak, akiknek szükségük van beavatkozásra, műtétre is. Az egészség megőrzésének, a betegségek megelőzésének érdekében mindenkinek ajánlott a helyes életmód, és az étrend-kiegészítők fogyasztása. Sokféle készítményt tudnak előállítani, és többféle gyógymód lehetséges a vérplazma felhasználásával.

Sok ember szenved különféle keringésrendszeri és ízületi megbetegedésekben, melyek gyógyításában szerepet játszhat valamilyen vérkészítmény. Egyéb problémák esetén is rendkívül hatékonyan felhasználható, ezért nagy mennyiségre van szükség. Bárkivel előfordulhat egy nagyobb baleset, amikor gyorsan kell vérpótlást alkalmazni. Az egészségügy területén többféle módon tudják hasznosítani a különböző vérkészítményeket. Az orvosok törekednek a leginkább megfelelő gyógymód alkalmazására, és tőlük telhetően mindent megtesznek az emberek egészségéért. Ön is hozzájárulhat a munkájuk eredményességéhez azáltal, hogy részt vesz vérplazmaadáson.

Érdemes Önnek is tájékozódnia erről a lehetőségről, hiszen lehetővé teheti mások számára, hogy igénybe vegyék ezeket a gyógyító módszereket. A vérplazma levétellel hozzájárulhat ahhoz, hogy a rászoruló emberek megkaphassák a gyógyulásukhoz szükséges, életmentő kezelést az orvostudomány segítségével. Találhat olyan központot, ahol vérplazmát adhat, és ezért anyagi ellenszolgáltatásban részesülhet.

Részt vehet pontgyűjtő akcióban, amit a Plazma Centrum hirdet! 2020-ban is díjazzuk azokat az embereket, akik ellátogatnak hozzánk, és vérplazmát adnak, Plazma Pontot gyűjthet 25.000 Ft értékben! Ha a levett vérplazma megfelel a minőségi előírásoknak, és a kiírt mennyiségnek, pontokat kaphat. A megszerzett pontok azonnal készpénzre válthatók, ha pedig van 2019-ből pontja, ezeket is beszámítjuk.

Bővebb információért keresse fel a www.plazmacentrum.hu internetes oldalt! Amennyiben kérdése merül fel, hívja bizalommal a 06-1-792-7086-os telefonszámunkat!