Miért érdemes állófűtést szereltetni az autóba?

2020 febr 24. | Technológia

Telente az utcákon minden reggel felhangzik a nehezen induló autók motorjainak erőlködése és a jégkaparók zaja. Egy állófűtés beszereltetésével elkerülhető lenne a mindennapos gond, ráadásul járulékos előnyökre is szert lehet tenni.

Az állófűtés megkönnyíti a téli reggeleken az elindulást, ráadásul a környezetet sem károsítja, nem úgy, mint a hosszasan járatott motor. Rövid idő alatt felmelegíti a motort és az utasteret, méghozzá álló motornál, vagyis csökken az üzemanyag-felhasználás, csökken a stressz, csökken a károsanyag-kibocsátás, ráadásul tovább lehet a meleg lakásban maradni, és később kell elindulni – ez utóbbinak pedig egyszerű oka van

Az állófűtés ugyanis nem csak az autóban ülve kapcsolható be, hanem választható távirányítással működő, illetve időzíthető típus is, így lehetőség nyílik arra, hogy az autó már az indulás előtt elkezdje felfűteni az utasteret és a motort. Ennek köszönhetően könnyebben indul az autó, nem kell hosszasan járatni, hogy a motor az üzemi hőmérsékletre melegedjen, és az utastérben is kellemes lesz a hőmérséklet, a szélvédőről pedig egyszerűbben távolítható el a jég és a hó. További előny, ami elsőre talán nem szembetűnő, hogy az állófűtés használatával, illetve a problémák kiküszöbölésével a motor élettartama meghosszabbodik, és kevesebb lesz a meghibásodás is!

Ha állófűtést szeretne szereltetni az autójába, cégünk, a Kunstár és Társa Bt. vállalja a feladatot. Kedvező áron és rövid határidővel vállaljuk az állófűtés beszerelését. Keresse fel a weboldalunkat a www.kunstartachograf.hu címen, és tudjon meg többet az állófűtés előnyeiről, valamint szolgáltatásainkról!

Amennyiben kérdése lenne, vagy szeretne állófűtést rendelni, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-4581185-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet a kunstarbt@globonet.hu e-mail címünkre!