Angol nyelvű magánóvoda – Gyorsan és hatékonyan tanulhatnak a gyermekek

2020 febr 27. | Szociális élet

Fontos, hogy gyermeke tökéletesen beszélje az angolt? Családjával átmenetileg az országban él, és szeretné, ha a kicsi folyamatosan gyakorolná az idegen nyelvet? A legegyszerűbb, és legcélravezetőbb megoldás, ha angol nyelvű magánóvodát választ, ahol hatékonyan támogatják a gyermek idegen nyelvi fejlődését.

Sok szülő szeretné, ha a gyermeke már egészen kicsi korától tanulna idegen nyelvet, hogy könnyebb legyen neki a későbbi években. Előfordulhat, hogy a szülők egyik tagja nem magyar anyanyelvű, vagy másik országban tervezik a sikeres, boldog életet. Ha Önnek is célja, hogy a kicsi minél hamarabb tudjon angolul, érdemes angol nyelvű magánóvodába beíratni.

Az angolt gyerekeknek könnyű megtanítani, hiszen fogékonyak minden újdonságra. Emellett viszont az is fontos, hogy biztonságos környezetben legyenek, és ne csak a gyermekek idegen nyelvi fejlődésére fektessenek nagy hangsúlyt a pedagógusok. Lényeges az egyéni készségek fejlesztése, a környezettudatos életre való nevelés, valamint a sok mozgás és játék is. Az óvodai élet ideje alatt készülnek fel a kicsik az iskolára, ezért nem csak a gyermek idegen nyelvi fejlődése érdekében kell körültekintően választania.

Ha olyan angol nyelvű magánóvodát keres, ahol az egész élet angolul folyik, akkor érdemes Happy Kids Nemzetközi Óvodánkba ellátogatni! Kis létszámú csoportokban foglalkozunk a gyermekekkel, így mindenkire megfelelően tudunk figyelni. A gyermek idegen nyelvi fejlődése mellett más szempontokat is előtérbe helyezünk, felkészítjük őket a közösségi életre, és különféle programokkal, foglalkozásokkal színesítjük a hétköznapokat. Célunk, hogy boldog, kiegyensúlyozott, segítőkész, kreatív iskolások váljanak a kicsikből. Szerezzen bővebb információt rólunk a www.happykids.hu weboldalon!

Ismerkedjen meg magánóvodánkkal, és gondoskodjon gyermeke idegen nyelvi fejlődéséről a mi segítségünkkel! Válasszon biztonságos, jól felszerelt környezetet a kicsinek! Bármilyen kérdése merül fel, érdeklődjön a 06-1-356-2440-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@happykids.hu e-mail címünkre!